Partizan razmišlja o kupovini Holendera: Napadač još na skeneru

Crno-beli ne žure sa odlukom, ali jasno je da se novajlija odlično uklopio i ostavio dobar utisak na sve u klubu

  • 7
Filip Holender Foto: MN Press

Konačna odluka još nije doneta, ali ukoliko nastavi da pruža partije kao u prethodnom periodu, Partizan će najverovatnije otkupiti Filipa Holendera od švajcarskog Lugana, od koga je pozajmio ofanzivca do kraja tekuće sezone.

Crno-beli ne žure sa konačnom odlukom, jer žele da vide fudbalera na delu i u narednom periodu, međutim, Holender je u minulih nekoliko utakmica, čak i kada mu golgeterski nije išlo, ostavio veoma dobar utisak i na stručni štab i na čelnike sportskog sektora, koji u njemu vide rešenje za duži period.

Iako ne igra na svojoj prirodnoj poziciji, na krilu, već silom prilika menja Žana Kristofa Bajbeka na mestu najisturenijeg napadača, Holender je odnosom na treninzima i mečevima, posebno doprinosom na igru tima u prethodne tri utakmice, zavredio pažnju i nije isključeno da crno-beli posegnu za njegovom kupovinom već na zimu, kao što je to bio slučaj i sa Umarom Sadikom svojevremeno.

Klubu iz Humske svakako imponuje što je njihov prvotimac i standardni reprezentativac Mađarske, koja se nedavno plasirala na Evropsko prvenstvo, a u prilog im ide i činjenica da otkupna klauzula fudbalera iznosi pristojnih 450.000 evra, što ne predstavlja problem za Partizan.

Holender je do sada odigrao ukupno šet mečeva za Partizan, od toga pet u Superligi i jedan u Kupu Srbije, na kojima je postigao tri gola i upisao tri asistencije.

Video: Partizan vodi 1:0, strelac je Holender

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    30. novembar 2020 | 14:42

    Najbolji nas igrac! Pogledajte samo kako se krece, trci i prima loptu! Promasio je protiv spartaka ali iz prevelike zelje!

  • Branislav

    30. novembar 2020 | 17:07

    Odličan igrač, mislim da dosta više može da pruži na njegovoj poziciji, nego ovo sto sada igra, dečko je pre svega bočni igrač, ajde možda može i tu lažnu, drugu 9tku da igra, ali da bude sam u špicu, kao sada... Mislim da to nije nikada u karijeri igrao, zato i toliko promašaja na početku, vidi se da nije radio na završnici, ali izgleda ga Sale pritegao malo u poslednje vreme, pa sad vidimo kako rešava to 1 na 1 sa golmanom... Ima štofa, može da bude dobar, sve je do njega.....

  • Mile

    30. novembar 2020 | 16:47

    Juče rasturio TSC.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA