≫ 

Briga na Marakani zbog Kataija: Analize pokazuju da je sve u redu, a on stalno umoran

Fudbaler Zvezde prošao je kroz težak period u životu, faktički je bez priprema krenuo sezonu sa crveno-belima, a očigledno je sve to došlo na napletu i odrazilo se na njegovo zdravlje

  • 32
Crvena Zvezda, Europa, Evropa Foto: Nikola Tomić

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai ovih dana je glavna briga na Marakani. Crveno-beli od reprezentativne pauze ne mogu da računaju na svog najboljeg igrača ove sezone, a tako će biti još neko vreme.

Katai sigurno neće biti u konkurenciji za sastav protiv Hofenhajma u četvrtak od 18.55 na Marakani, a kada će se vratiti na teren zavisiće od dodatnih analiza koje bi trebalo da reše misteriju hroničnog umora koji Katai oseća u poslednje vreme.

Podsetimo, fudbaler je tokom leta prošao kroz težak period u životu, kada je zbog ispada svoje supruge na društvenim mrežama povodom protesta afroamerikanaca u SAD, dobio otkaz u Los Anđeles Galaksiju i pre nego što je debitovao za klub.

Usledila je selidba na Marakanu, gde je bez kompletnih priprema i pravog odmora "ušao u mašinu", predvodio Zvezdu do Lige Evrope kroz kvalifikacije i kasnije u nastavku sezone bio udarna igla i lider tima Dejana Stankovića.

Ipak, očigledno da su stres, česti mečevi i nedovoljna fizička priprema uticali na njegovo zdravlje, pa je Katai poslednjih dana često hronično osećao umor. Na meču Srbija - Škotska je doživeo i povredu mišića, koja se nadovezala na loše opšte stanje.

Na Marakani je ovo izazvalo brigu, pa je kako saznajemo, Katai podvrgnut brojnim lekarskim pregledima, koji nisu ukazali na ozbiljan zdravstveni problem ili bolest, ali sve zahteva dodatne analize, kako bi se ustanovilo šta je konkretan problem.

Dok se to ne reši, Kataiju će svakako prijati odmor da povrati energiju i oporavi svoje telo. Zvezdi na ruku idu rezultati u Evropi i prvenstvu, jer je i bez svog najboljeg igrača nastavila da pobeđuje, pa trenutno samo treba teoretski da obezbedi proleće u Evropi, koje je 99 odsto obezbedila, a ima i prednost na tabeli u Superligi od devet bodova u odnosu na večitog rivala Partizan.

Video: Katai bacio Stankovića u trans, umalo pao sa zidića lože zbog slavlja

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa

    30. novembar 2020 | 15:53

    Pustite decka neka se posteno odmori. Dao je izuzetan doprinos Zvezdinim rezultatima ove jeseni. Neka se on spremi da na proljece bude pravi, a do tada treba dati sansu ostalima, kojih ima dovoljno u timu, sto se i pokazalo u proteklim utakmicama. Podrska Kataiu i strucnom stabu. Napred Zvezdo!!!

  • Sirogoj

    30. novembar 2020 | 16:50

    Jadni, negativni komentari jadnih, negativnih ljudi. Ozdravi nam Magiko što pre 💪

  • Severac

    30. novembar 2020 | 15:49

    Kada sam napisao pre dvadesetak dana da ima ozbiljan zdravstveni problem I da se neće vraćati do kraja godine , lupali ste mi minuse. Drž se majstore, daće bog da bude sve Ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA