≫ 

Ronaldo izazvao haos u svlačionici Juventusa: Odbio da igra za vikend, bira mečeve i ne sluša Pirla

Juventus je slavio u samo jednom susretu u poslednja četiri susreta

  • 3
Cristiano Ronaldo, Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Po pisanju Korijere dela Sere, zvezda Juventusa Kristijano Ronaldo bira koje će susrete da igra, a koje neće. Ta tema je pokrenuta nakon što Portugalac nije bio na terenu u remiju sa Beneventom (1:1).

Ronaldo je odmarao u proteklom kolu protiv Beneventa, a očekuje se njegovo pojavljivanje u startnoj postavi u predstojećem meču Lige šampiona protiv Dinama iz Kijeva, iako je "stara dama" izborila plasman u nokaut fazu tog takmičenja.

Italijanski mediji tvrda da Ronaldo ima problema sa delom saigrača i navodi da je kapiten portugalske reprezentacije odlučio da odmara protiv Beneventa.

Takođe, neki igrači još uvek nisu na čisto šta je tačno njihova uloga na terenu, pogotovo kada tim mora da se brani.

- Odluke Kristijana da preskače neke utakmice samovoljno imaju samo jednu poruku - potrebno je da se identifikuju problemi pre nego što bude kasno da se reše - pišu mediji sa "čizme".

Juventus je slavio u samo jednom susretu u poslednja četiri susreta, torinski tim evidentno kuburi sa formom a konkurenti u Seriji A su sve ozbiljniji i ove sezone će, očigledno, biti dosta uzbudljivije u borbi za trofej.

Video: Partizan vodi 1:0, strelac je Holender

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HahHah

    30. novembar 2020 | 21:29

    Ronaldo dok je igrao za Real 10 god samo su 2 puta bili prvi a sada je Real bez njega prvi hahaha. A Juventus je 5 god zaredom prvi u Italiji a kad je doso Ronaldo oni su 5 mesto. A Juve pre Ronalda 2 puta igrao u finale Lige Sampiona a cim je doso ovaj Balvan dva puta zaredom su ispadali u Osminu-Finala. Njegovo vreme je proslo, ne vredi od Dzaba sad 60 miliona evra isto kao Jovic (60 mil)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA