≫ 

Voša dobila Radnički na Čairu, Proleter u nadoknadi dao gol iz penala za pobedu

Bez pobednika u Subotici na meču Spartak - Radnik

  • 4
FK Vojvodina - FK Crvena zvezda Printskrin: TV B92/EON

Radnički iz Niša je nastavio po starom! Još jedan meč i još jedan poraz - ovoga puta u derbiju 16. koal Superlige Srbije od Vojvodine rezultatom 1:0 (1:0)!

Strelac jedinog gola bio je Miljan Vukadinović u 14. minutu,a Radničkom nije pomogla ni promena trenera s obzirom na to da je Vladimir Gaćinović nastavio tamo gde je stao Milan Đuričić.

Gol je pao tako što je Vukadinović prošao po desnoj strani i odigrao pas do Drinčića, a ovaj je šutirao sa oko 25 metara. Ristić je odbranio, lopta se potom odbila do Gemovića koji je uputio pas pred gol Radničkog, a na loptu je natrčao Vukadinović i sa pet metara je prosledio u mrežu.

Vojvodina je upisala svoj 10. trijumf u šampionatu i sada ima 33 boda, a vredi pomenuti da su Nišlije, koje su pale na 12. mesto, u nadoknadi vremena ostali bez isključenog Filipa Kasalice.

I drugi novosadski klub, Proleter, upisao je trijumf u ovom 16. kolu! Bodove na Karađorđu izgubio je Javor (2:1), nakon što je domaći tim pogodio iz penala u nadoknadi vremena.

Strelac je bio Babić u 95. minutu, a prethodno je Javor u 84. preko Iliča anulirao raniju prednost domaćina iz 33. minuta, kada je Mirosavljev nadmudrio golmana gostiju Lazovića.

Besni su bili igrači Javora na sudiju Bojana Nikolića zbog tog dosuđenog penala, ali od svega su dobili samo nekoliko žutih kartona. Pogotovo na klupi.

Vredi pomenuti i da su Spartak i Radnik odigrali u Subotici bez golova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majo

    30. novembar 2020 | 19:09

    Svako kolo penal za proleter, isto kao i nis pre dve godine, svako kolo penal za proleter svako,i onda dodje flora pa izbaci nis pa ce fauna dogodine proleter

  • Grobar

    30. novembar 2020 | 18:29

    Lalatovicu borite se vasu Vojvodinu,tacno je,a protiv jednog kluba,unapred se predajete

  • Brajan

    30. novembar 2020 | 18:29

    Predsednik im rece da je broj gresaka sudija na nivou statisticke greske,znaci treba predsedniku da se zale a ne sudiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA