Lalatović zagrmeo iz Niša: Nemojte samo da sedite i kritikujete, moji igrači vas uče kako se gine

Da li je ovo bilo upućeno upravi Novosađana?

  • 8

Iako je situacija u klubu teška, fudbaleri Vojvodine ponovo su odigrali jednu sjajnu utakmici u protiv Radničkog iz Niša zabeležili su desetu pobedu u Superligi Srbije!

Upravo na to je trener Novosađana Nenad Lalatović i bio ponosan, a nedugo posle meča imao je poruku najverovatnije za upravu kluba.

- Momci su danas izgarali svih 90 minuta, domaći nisu imali nijednu stopostotnu šansu. Nema razloga niko da se buni, sudije su fenomenalno obavile posao. Da nema niko popusta, bez obzira na to kakos e klub zove. Penal po meni za Radnički nije bio i to će se videti na Areni. Ne vidim razloga da se diže tenzija u srpskom fudbalu, ovako treba da se sudi, samo 50:50. Samo tako možemo napred - rekao je Lalatović i dodao:

- Želim da se zahvalim i svojim igračima. Pokazali su kako se bori za dres Vojvodine, za grb Vojvodine, za Novi Sad, za sever Srbije, jer Vojvodina je najveći klub na severu Srbije. Još nešto ću reći, ponosan sam na igrače, sad moraju još neki da se bore za nas, kao što se mi borimo za njih. Sad želim njihovu borbu da vidim za Vojvodinu. Moji igrači njih sad uče kako se gine za grb Vojvodine.

Nije Lalatović tu stao...

- Sad pokažite vi, koji ste ostali u Novom Sadu! Danas sam video tri naša navijača, a moglo je da ih bude deset. Možda je korona, možda je hladno, ne znam šta je problem... Dođite, bodrite Vojvodinu, da ostanemo na trećem mestu i u borbi za Evropu. Nemojte da sedite kod kuće i samo da kritikujete, nego dođite i bodrite, mi smo pokazali kako se bori i gine za ovaj grb - poručio je trener Novosađana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slobo

    30. novembar 2020 | 18:55

    Sto tako rodjace nisi pricao posle zvezde?

  • Danilo

    30. novembar 2020 | 19:56

    Pa st ne naplacujete po 6 bodova koje po sezoni poklanjate svojoj centrali. Bilo bi tu dobrih para.

  • Majo

    30. novembar 2020 | 19:07

    Svi po nekoliko stotina evra plate pa sad kuknjave, sram vas bilo samo od drzave trazite pare, uzmite klince Po1000e plata pa polako mozda i prodate nekog, a oni daju200000e platu nekom od30god pa dok se svi istale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA