Treneru Javora zasmetala "Adriana" u svlačionici Proletera: Ja se ne bih radovao ovakvoj pobedi

"Ovo danas ničemu ne vodi i ovo je sramna strana fudbala koja je izašla na površinu", rekao je Bondžulić posle meča u kom je njegov tim izgubio sa penala u nadokandi vremena

  • 6

Nastavili su fudbaleri Proletera sa dobrim partijama i u 16. kolu Superlige Srbije, u kom su, zahvaljujući penalu u nadoknadi vremena, pobedili Javor rezultatom 2:1 i vratili se na deobu 4. mesta!

Međutim, taj penal u finišu meča izazvao je veliku buru još na terenu, kada je glavni sudija meča Bojan Nikolić delio i žute kartone gostima, a nakon završetka javnosti se obratio trener Igor Bondžulić.

- Teško je pričati nešto posle ovakve utakmice. Ako komentarišemo iz stručnog ugla, meč je bio jako zanimljiv. Dobro smo se pripremili i ispoštovali smo naše stvari. Ono što je teže komentarisati i ostavlja neki mučan utisak to je sam način na koji smo izgubili utakmicu - rekao je Bondžulić i dodao:

- Nije bilo korektno sve ovo što se dešavalo na terenu. Mislim da nismo samo za protivnika imali ekupu Proletera i da je ovo bilo izuzetno mučno od strane onih koji su na kraju odlučivali o pobedniku. Fudbal je viteška igra, sport, nadmetanje u kom dva protivnika imaju zadataka da pobede jedan drugog.

Zasmetalo je Bondžuliću i slavlje domaćeg tima koji dobar rezultat tradicionalno proslavlja nekadašnjim narodnjačkim hitom "Adriana."

- Ja iskreno zameram i domaćinu na ponašanju psole utakmice i posle svega. Mislim da nije primereno da se posle jedne ovako odigrane utakmice protivnik provocira sa proslavom i sa muzikom. Ja se ne bih radovao ovoj pobedi.

FK Proleter Printskrin: Instagram/fkproleterofficial

- A svi stručnjaci koji budu komentarisali ovu utakmicu neka spreme analize i opravdanja. Ovo ne vodi ničemu. Bilo je situacija i kada je sudija, svesno ili nesvesno pomogao Javoru.

- Neću da grešim dušu. Ali nisam dozvoljavao u tim trenucima da moja ekipa ponizi protivnika. I to je put kog ću se držati dokle god se budem bavio ovim poslom. Ovo danas ničemu ne vodi i ovo je sramna strana fudbala koja je izašla na površinu - jasan je bio Bondžulić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косингас

    30. novembar 2020 | 22:18

    Па, јел твој председник Лазовић данас за Тањуг рекао да је првенство никад регуларније. Шта сте мислили, да можете победити Кокезин клуб? Е, мој ти. Зови Лазовића, питај га за судије.

  • Majo

    30. novembar 2020 | 21:45

    Predlažem emisiju o proleter, radnikom nis u zadnjih 3godine....zna se ko vodi te klubove, zna se svake nedelje penal za njih, proleter mislim4x ove sezone kuci 1:0 sve iz penala... Dosta zanimljivo za neupućene u srpski fudbal

  • Majo

    30. novembar 2020 | 21:41

    Svako kolo penal za proleter svako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA