≫ 

Mesijev minut pakla na semaforu: Navijači ga okružili, pominjali Maradonu i Boga

Nije asu Barselone bilo prijatno, što se videlo po njegovom izrazu lica

  • 2

Najveće fudbalske zvezde često imaju veliki problem kada su u javnosti, a posebno one najveće zvezde u sportu. Lionel Mesi je bez dileme jedna od najvećih ikada, pa se njegov korak prati u stopu.

Nakon treninga kada krene ka svojoj kući, poslednje čemu se nada verovatno je crveno svetlo na semaforu. U takvim momentima ga često okruže navijači koji žele da se fotografišu s njim i da, ono što je danas moderno u eri kada su društvene mreže eksplodirale, objave na svoje Instagram i Tik Tok profile.

Jedan takav snimak je i postao hit na Tik Toku, a vezan je za situaciju koju je Mesi imao nakon treninga, kada mu se na semaforu upalilo crveno svetlo.

Navijači koji ga obožavaju pominjali su mu razne stvari, od Maradone do Boga, govorili su mu koliko je veliki i koliko mu se dive.

Iako je Mesi pokušavao da zadrži osmeh na licu, po gestikulaciji se videlo da mu je minut prošao kao večnost i da je jedva čekao da se skloni iz mase koja mu je okružila automobil i stvorila neprijatnu situaciju.

Inače, Mesi će prema rečima Ronalda Kumana propustiti naredni meč Barselone, koji ova ekipa igra na gostovanju protiv Frencvaroša u sredu od 21.00. Isto je bilo i na prošlom meču Barse u Ligi šampiona, kada su i bez Mesijeve pomoći došli do pobede u Kijevu protiv Dinama od 4:0.

Osim Mesija, na putu za Budimpeštu neće biti ni golmana Mark Andre Ter Štegena, kao ni Filipea Kutinja, koji će dobiti odmor.

Bajern je obezbedio plasman u osminu finala LŠ, a Atletiko je dva puta remizirao s Lokomotivom pa i dalje nije bezbedan. Zato večeras (21.00) mora da ide na pobedu protiv šampiona Evrope, a kvota na keca u Madridu je 2,05. Kvota na iks je 3,45, a na dvojku 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Bajern.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA