≫ 

Gotovo je! Od 10. decembra Napoli dočekuje rivale na "Maradoni"

Gradonačelnik Napulja potvrdio lepe vesti

  • 3
Oproštaj od Dijega Armanda Maradone

Foto: Tanjug/AP

Kada fudbaleri Napolija sledeći put istrče na teren "San Paola" kao domaćini spiker će reći - dobrodošli na stadion "Dijego Armando Maradona".

Ovog utorka stigla je i potvrda od gradonačelnika Napulja Luiđija de Magistrisa da će kultni stadion od sada nositi ime najveće klupske legende.

- Pročitao sam nekoliko predloga, ali na kraju je odluka definitivna, stadion će se zvati "Dijego Armando Maradona" - potvrdio je De Magistris. 

- Procedura je najbrža moguća, već danas smo imali sastanak sa komisijom, u petak se sastajem sa gradskim zvaničnicima i završićemo proces. Imam dovoljno razloga da verujem da će stadion zvanično zvati po Maradoni do naredne utakmice Napolija kao domaćina.

Igrači Napolija imaju dva vezana gostovanja AZ Alkmaru i Krotoneu, da bi potom 10. decembra na stadionu "Dijego Armando Maradona" dočekali Real Sosijedad u poslednjem kolu Lige Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SANDZAK AiRLiNES

    2. decembar 2020 | 03:42

    Nije to partizanovo vlasnistvo ... Kad ga sami napravite tad mu dajte imena klva hocete pa i po Predragu Spasicu... A do tad jedite sa drzavnih jasala,marvo ...

  • Igor Obrenovac

    1. decembar 2020 | 23:22

    A Partizan ne može tri decenije da promeni ime stadiona u Dragan Mance. Sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA