Ko je čovek na golu Liverpula? Pre godina dana primio 5 komada, od tada branio samo jednom

Kaoimhin Keleher dobio prednost ispred iskusnog Adrijana

  • 0
Kaoimhin Keleher Foto: AP/Tanjug

Veliko iznenađenje za mnoge ljubitelje fudbala bio je sastav Liverpula za meč sa Ajakasom u Ligi šampiona, pre svega zbog praktično nepoznatog imena na poziciji golmana!

S obzirom na to da je Alison Beker povređen, Jirgen Klop je u utorak veče, umeso iskusnog Adrijana,  "gurnuo u vatru"22-godišnjeg Kaoimhina Kelehera koji je na taj način upisao svoj prvi zvaničan nastup u LŠ.

U pitanju je treći ćuvar mreže Redsa koji je na Enfild stigao iz Korka i koji je zabeležio samo četiti seniorska nastupa - sva četiri u sezoni 2019/20 u okviru Liga Kupa i FA Kupa.

- Poznajem ga četiri, pet godina. Ons e sve više i više usavršava. On je golman koji igra fudbal, dobar je štoper što je najvažnije i moj posao je da donosim takve odluke - objasnio je Klop pojavljivanje Kelehera među stativama.

Keleher je poslednji put branio početkom februara protiv Šuzberija (1:0), dok je na golu stajao i sredinom decembra prople godine u onom čuvenom meču LIga Kupa u kom su Redsi sa rezervnim timom i omladincima izgubili od Aston Vile rezultatom 5:0.

U nastavku pogledajte i njegove fotografije sa meča protiv Ajaksa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA