Zvezdaši trenirali pred Hofenhajm: Evo na koga sve Dejan Stanković može ponovo da računa

Trener Zvezde ima na raspolaganju jači tim u odnosu na utakmicu s Gentom

  • 0
FK Crvena zvezda

Foto: fkcrvenazvezda.com

Aleksandar Katai je po svemu sudeći zbog zdravstvenih problema završio polusezonu i neće biti u konkurenciji za meč Crvene zvezde sa Hofenhajmom, ali će Dejan Stanković ipak sa pojačanim igračkim kadrom juriti pobedu protiv bundesligaša.

Gelor Kanga i Marko Gobeljić oporavili su se od povreda i stavili na raspolaganje stručnom štabu. Njih dvojica su primećeni i ovog utorka na treningu uoči duela sa Nemcima koji se igra u četvrtak od 18.55 časova.

Međutim, s obzirom na to da su tek izašli iz povreda i da su odradili tek jedan trening, a u sredu će i drugi, mala je verovatnoća da će se Kanga i Gobeljić naći u startnih 11 protiv Nemaca u četvrtak. Realnije je sa meč počnu sa klupe za rezerve.

Pored Kataija, Zvezda sigurno protiv Hofenhejma neće moći da računa ni na Milana Rodića koji je bio nedavno pozitivan na korona virus i još nije spreman, ali u odnosu na gostovanje u Gentu biće jača za Sekua Sanogoa koji je odradio suspenziju zbog žutih kartona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA