Zidan ustupa klupu Reala nekome od ove dvojice - jedan je legenda kluba, a drugi je dovoljno odmarao

Za sada, čuju se glasovi da, ukoliko se bude išlo uskoro na smenu Zidana, onda bi Poketino bio najbolji izbor jer iza sebe ima rezultate

  • 0
Zinedin Zidan

Foto: Tanjug/AP

Zinedin Zidan je dobro betonirao svoje mesto na klupi Real Madrid nakon godinama dominacije u Ligi šampiona, može se reći da nakon povratka na "Bernabeu" ima više poverenja nego bilo ko drugi - ali znak pitanja je pokucao i na njegova vrata nakon poraza u Ukrajini protiv Šahtjora 2:0. Priča se o nasledniku.

Situacija je takva da više ni Zidan nije siguran, a da bi se uopšte došlo do te priče, Madriđani bi morali da imaju neko ime koje će biti drago za uho navijačima. Neki svetski poštovan trener ili neka legenda Reala.

Ukoliko se uprava španskog velika odluči da otpusti Zidana, u opticaju su dva imena - bivši trener Totenhema Maurisio Poketino i trener podmlatka i legenda Reala Raul Gonzales.

Za sada, čuju se glasovi da, ukoliko se bude išlo uskoro na smenu Zidana, onda bi Poketino bio najbolji izbor jer iza sebe ima rezultate, a ima i podugačak odmor od kada je raskinuo saradnju sa "pevcima".

To bi bila vin-vin situacija ukoliko se desi, jer je i sam Poketino veliki poštovalac madridskog kluba, a pregovori neće biti preteški shodno tome da su se već odvijali u prošlosti i da je umalo došlo do dogovora.

Raul je, sa druge strane, navijačima više k srcu zbog svojih umeća na terenu, ali do sada još uvek ne postoji konsolidacija da se njemu ukaže prilika, iako se često čuje da ni Zidan nije imao veliko iskustvo pre, ali da je uspeo sa Realom da ostvari višegodišnju dominaciju u Ligi šampiona.

Video: Mesi unezveren u kolima dok su ga navijači okružili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA