≫ 

Pogledajte šta radi Realova odbrana: Da li je ovo tim bivšeg šampiona Evrope ili klinci u pionirima

Na internetu je odmah prostrujala šala, a primat u tome svemu su držali sami navijači madridskog kluba koji nisu mogli da veruju šta se događa na terenu

  • 0
FK Barselona, FK Real

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Madrida poraženi su na gostovanju Šahtjoru u pretposlednjem kolu grupne faze Lige šampiona sa 2:0, a šta je španska ekipa u odbrani radila može se poistovetiti sa decom koja tek uče da igraju fudbala.

Kao u pionirskom uzrastu, kamera je zabeležila momenat u drugom poluvremenu gde se pet igrača Reala našlo u uskom krugu od deset metara - ni blizu lopte!

Igrači Real Madrida

Printscreen/Twitter

Na internetu je odmah prostrujala šala, a primat u tome svemu su držali sami navijači madridskog kluba koji nisu mogli da veruju šta se događa na terenu.

U istom momentu na 7-8 metara našli su se Modrić, Kros, Rodrigo, Naćo i Odegard, niko blizu protivničkog igrača, niko blizu lopte. Takav momenat u igri se često gleda u dečijim školama fudbala kada grupa klinaca trči za loptom bez ikakve taktike ili plana, samo što ovde ni lopta nije bila blizu.

 

Trener Madriđana Zinedin Zidan moraće ozbiljno da se pozabavi taktikom u odbrani svoje ekipe.

Video: Pogledajte penal kojim je Proleter u 95. minutu pobedio Javor

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA