Tare hteo Halanda u timu sa Sergejem: Lacio je jurio Norvežanina još u Moldeu

Imobile i Haland bi činili ubitačan napadački tandem

  • 1
Erling Haland Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: AP/Tanjug/Instagram/erling.haaland

Mladi Norvežanin Erling Haland najveći je hit u evropskom fudbalu i igrač koji je munjevito napredovao što na tržištu, što kvalitativno.

Iako će se o njega tek otimati velikani evropskog fudbala, manje je poznato da je pre dve godine mogao da postane saigrač Sergeja Milinković-Savića u Laciju.

Italijanski mediji pišu da je Igli Tare, sportski operativac rimskog kluba hteo da potpiše ugovor sa njim još dok je Haland bio u Moldeu.

Mada Skaj Sport ne piše zašto Haland nije prešao u Lacio 2018. godine, poznato je da je njegova sledeća destinacija bio Salcburg, januara 2019.

Austrijski klub ga je unovčio dalje prodajom u Borusiju iz Dortmunda, pa, umesto da igra uz Milinković-Savića i ostale, Haland igra protiv njih.

Haland je dao 33 gola na 32 utakmice za Borusiju (17 pogodaka na 14 mečeva ove sezone), a jedan od tih golova bio je i protiv Lacija u oktobarskom porazu od italijanskog tima 3:1.

Video: Maradonin doktor u suzama: Dao sam sve od sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA