≫ 

Igrao pet godina u Realu, danas proglasio bankrot: Tužna priča nekadašnjeg holandskog bisera

Drente "u kanalu"

  • 4
rojston drente Foto: youtube/EasyManTV

Holandski fudbaler Rojston Drente (33), mnogima poznat po svom karijernom uzletu do Real Madrida za koji je igrao pet sezona, proglasio je bankrot, javljaju holandski mediji.

On je zvanično obavešten od suda u Bredi da je ušao u proces "ličnog stečaja", što podrazumeva da dobija staratelja (sud) i ceo proces ide preko njega. Na ovaj način Drente je koliko toliko spasen pritiska poverilaca, naročito izvršitelja.

Drente trenutno igra za trećeligaški holandski klub Kozaken Bojs, sedmoplasirani klub u svom rangu, u karijeri je promenio desetak klubova, od kojih je, naravno, najpoznatiji slavni Real za koji je nastupao pet godina, uz dve pozajmice u tom periodu.

Pored Reala, branio je boje Evertona, Erkulesa, Alanije, Redinga, Šefild Venzdija, Kajzerija, Banjasa, Sparte, a pre svih njih Fejenroda, gde je i počeo karijeru.

Uprkos velikim ugovorima koje je imao tokom karijere, na kraju je platio ceh luksuznom stilu života, a svojevremeno je priznao da je izgubio čak 3.5 miliona evra.

U međuvremenu se posvetio muziciranju, postao je reper i izbacio nekoliko spotova.

Milan igra odlično ove sezone, ali još nije obezbedio evropsko proleće. To bi mogao da uradi večeras (18.55) ako pobedi Seltik, a Lil kod kuće savlada Spartu. Na San Siru, kvote su sledeće: kec 1,30, dupla šansa X2 3,45, a GG3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Seltik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA