≫ 

Barsa u teškoj situaciji: "Trebalo je da prodamo Mesija na leto, igrači neće dobiti platu u januaru"

Kriza izazvana kovidom izgleda da je najviše pogodila Nou Kamp

  • 3
Lionel Messi, Lionel Leo Mesi Foto: Tanjug/AP

Privremeni predsednik Barselone Karlos Tuskets priznao je da je klub trebalo da proda Lionela Mesija u letnjem prelaznom roku!

Mesi je letos silno želeo da ode, pominjalo se da je sve već dogovorio sa Mančester Sitijem, ali doksorašnji prvi čovek kluba Đosep Bartomeu nije želeo da ga pusti.

Vidno nezadovoljan tom odlukom, Argentinac je ostao u klubu kako se ne bi povlačio po sudovima, dok je Bartomeu u međuvremenu napustio Nou Kamp ostavivši Barsu u velikim problemima.

Mesijev ugovor ističe na leto i Barsa bi olako mogla da ostane bez obeštećenja, osim ako ne odluče da svog kapitena prodaju sada u januaru (opet se pominje Siti). A što se tiče januara, Tuskets je rekao da igrači neće dobiti platu za taj mesec usled teške finansijske situacije koja je pogodila klub zbog korone.

Upravo ta nezavidna situacija diktira i pojačanja s obzirom na to da je Tuskets poručio da klub neće nikoga kupiti ukoliko nekoga prethodno ne prodaju. Reagovao je i na Nejmarovu poruku da bi voleo ponovo da igra sa Mesijem u Basrsi.

- O njegovom aganžmanu mogli bi da razmislimo samo ukoliko bi to bio besplatan transfer - jasno je poručio privremeni predsednik Barse.

Video: Mesi unezveren u kolima dok su ga navijači okružili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FILIP

    3. decembar 2020 | 16:19

    BARSA u tesku SITUACIJU samo GARAGANI NISU. Tu drzava SIPA.

  • Vlada

    3. decembar 2020 | 16:08

    Pa i treba,ne samo za vas nego za sve klubove koji su procenili igrace i dovode ih za 50,60 miliona €,neki golman kosta 80.000.000 € stoper isto toliko,pa oni za te pare bi trebali da prime samo 5 gola u svim takmicenjima...ranije se znalo da su na ceni napadaci zbog golova i to u realnim ciframa,danas neko drvo od igraca kosta 10.000.000€

  • Realno

    3. decembar 2020 | 19:50

    Bitno da ste na naslovnoj strani PES-a i ako ste na polovini tabele. Separatisti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA