Solskjer hvali svog igrača: Nejmar ga uhvatio za međunožje, ali je bio pošten i nije hteo da padne

Možda bi Brazilac ovde dobio i isključenje, međutim...

  • 2
Nejmar Printskrin: Twitter/el negreeto@jangaer

Žestoke duele vodili su igrači Mančester junajteda i Pari Sen Žermena u sredu veče, pogotovo Skot Mektomini i Nejmar tokom prvog poluvremena ovog meča Lige šampiona!

Brazilac je u jednom trenutku uhvatio Škota i za međunožje, ali vezista Junajteda nije "pao kao pokošen" kao što je to bio slučaj sa Paredesom i Fredom. Podsetimo, vezista Đavola je naslonio glavu na Paredesovu, a ovaj je pokušao da izvuče crveni karton za svoj tim. Ipak, sudija Orsato je Fredu pokazao samo žuti.

- Ne želim da komentarišem protivničke igrače. Moji igrači znaju prave vrednosti i ja želim da budu pošteni. Skoti je mogao da padne kada ga je Nejmar uhvatio za međunožje, ali ja ne želim da to rade - rekao je menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer.

PSŽ je pobedio na Old Trafordu rezultatom 3:1 i sada ima meč loptu na svom terenu protiv Bašakšehira. S druge strane, Junajted ne sme da izgubi na gostovanju Lajpcigu ako želi u osminu finala LŠ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Њљ

    3. decembar 2020 | 18:07

    Какав бре црвени нема везе са мозгом можда за мектоминија за нејмара у овој ситуацији свакако не.

  • Lejla

    3. decembar 2020 | 18:24

    Počet ću da treniram fudbal...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA