≫ 

Paunoviću mora da je "pao mrak na oči": Igrač Šefilda skinuo zicer Redingu s pola metra!

Gol je bio prazan, ali se tu ipak našao Adam Rič

  • 1

Foto: Printscreen Youtube

Malo ko može da se pohvali činjenicom da je sa pola metra uspeo da prebaci gol u velikom fudbalu i kada to rade napadači, obično postaju predmet podsmeha, ali kada to rade igrači odbrane, to je onda za poštovanje.

Upravo tako nešto je izveo Adam Rič iz Šefild Vensdeja tokom meča sa Redingom u sredu, zbog čega je verovatno izbacio iz takta menadžera Redinga Veljka Paunovića.

Igrao se 39. minut kada je Omar Ričards, bek Paunovićeve ekipe šutirao iskosa. Igrači Šefilda, koji su u tom trenutku već vodili sa 1:0 (Kalum Paterson 13. minut), odbranili su se tako što je Rič sa pola metra uspeo nekako da prebaci svoju prečku i loptu pošalje u korner.

Pored njega je bio Tomas Holms, koji je bio ispred, ali nije uspeo da dokači loptu pre Riča. Koliko su bili ljuti na sebe igrači Redinga pokazao je i Alfa Semedo koji je u besu šutnuo stativu.

Reding je do kraja poluvremena ipak uspeo da izjednači golom Lukasa Žoaa u 43. minutu i to je do kraja ostao konačan rezultat utakmice.

Video: Spiridonović golom krunisao sjajnu partiju protiv Rada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alal vera alal vera

    3. decembar 2020 | 18:05

    jos su ovi iz sefilda igrali sa igracem manje od 30 minuta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA