≫ 

"U Liberec po još bolji koeficijent": Zvezdin heroj pun hvale za izdanje protiv Nemaca

Milan Borjan zadovoljan još jednim mečom bez primljenog gola

  • 4
milan borjan Foto: MN Press

Ponovo je golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan bio verovatno najbolji pojedinac jedne međunarodne utakmice crveno-belih.

Zvezda je izdržala protiv Hofenhajma, a posle meča njen junak je izneo svoje utiske.

- Ne stajemo. Idemo dalje. Fenomenalna utakmica odigrana odbrambeno, napadački smo malo žurili. Pripremamo se sada za Zlatibor, da probamo da pobedimo, a posle i Liberec na gostovanju i da na miru čekamo proleće u Evropi - poručlio je Borjan.

Pohvalio je saigrače, ali i obećao da će se crveno-beli boriti za što veći koeficijent srpskih klubova u Evropi.

- Svaka čast i mojim momcima, samo treba da nastavimo ovako. Nezgodna je bila grupa, ostavili smo srce na terenu, sakupili 10 bodova pa idemo u Liberec da probamo da dobijemo što veći koeficijent - zaključio je Borjan.

Video: Borjan ponovo spasio Zvezdu i odveo je u nokaut fazu Lige Evropa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lesa

    3. decembar 2020 | 22:47

    Sjajan si golman momak

  • vlajko

    3. decembar 2020 | 22:58

    Kolo unaored obezbedili Evropu.Ma sudije svirale penale za Zvezdu i tako idu dalje ako ne verujete tudjmanovci pitajte debelig cinkarosa i Z.Pantica.🇷🇸

  • Odbrani

    4. decembar 2020 | 09:05

    jednu i tereba da igra u REALU ili u nekom velikom timu ??? Ljudi spustite loptu ! Jesam za CZ ali mi smo losi kao kolektiv a takva nam je i repka. Nisam rasista ali kada vidim u Zvezdi ove Afikance nemogu da shvatim da nemamo svojih mladih igraca ??? Pa jel bojelje dati nasem 200 000 € ili ovima ogromne cifre ! Mi secemo svoje grane i tako nam slabi ⚽️. Afrikanci su dovedeni da bi bili prodati to mi je jasno. Prvo nasa deca pa sve ostalo !!!! Ocu nasa imena na dresu CZ. Ljudi🤦🏻‍♂️ ovo je ludilo u ⚽️ ❗❗❗

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA