≫ 

Dao gol, pa izjavom odbacio dolazak u Zvezdu? "Cilj nam je da osvojimo Ligu Evrope"

Teško da će Dragović u januaru završiti na Marakani

  • 6
Aleksandar Dragović

Foto: AP/Tanjug

Otkako je u srpskim medijima objavljeno da će na zimu biti novo pojačanje Crvene zvezde, defanzivac Bajera iz Leverkuzena Aleksandar Dragović počeo je da igra možda i svoj najbolji fudbal u dresu Aspirindžija!

Ako ne najbolji onda svakako najefikasniji, jer je austrijski štoper srpskih korena za manje od dve nedelje postigao dva gola - i to onoliko koliko je postigao za četiri godine u ovom klubu.

Najpre Arminiji u Bundesligi, zatim i Nicu u četvrtak veče, u pobedi nemačkog tima rezultatom 3:2 i potvrdi plasmana u nokaut fazu Lige Evrope.

A sudeći po njegovim izjavama posle meča, tešto da će u januaru završiti na Marakani. Iako ugovor sa Leverkuzenom ima do leta naredne godine.

- Cilj nam je da osvojimo Ligu Evrope. Moramo da postavimo velike ciljeve, ako to ne učinimo onda ih nikad nećemo ni postići. Imamo dobar tim, nadam se da će nas i povrede zaobići, a onda je dosta toga moguće - jasan je bio Dragović, prenose nemački mediji.

Leverkuzen bi, inače, mogao da bude i potencijalni rival Zvezde u 1/16 finala LE ukoliko u poslednjem kolu savladaju Slaviju iz Praga kod kuće. Podsetimo, Zvezda dalje ide sa drugog mesta i OVDE možete pogledati njene potencijalne rivale.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xyx5

    4. decembar 2020 | 07:47

    Dragovicu vidimo se u finalu! A posle dodji kod sampiona.

  • Nusknvp

    4. decembar 2020 | 09:54

    Bas mu se ide u mulj i kod trenerske velicine mistera koji ima jalov sut na utakmicu gde ne moze da se namesti

  • panic

    4. decembar 2020 | 09:32

    kad sam bio mali čitao sam puno bajke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA