Zvezda ponovo ima igrača u idealnom timu kola Lige Evrope!

Borjan u idealnih 11 što se tiče partija u 5. kolu

  • 10
FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan izabran je u idealan tim 5, kola Lige Evrope, nakon što su crveno-beli odigrali 0:0 sa Hofenhajmom i tako izborili nokaut fazu!

Borjan je svakako bio najzaslužniji za taj remi, pošto je odbranio tri odlične prilike gostujućeg tima, a ukupno ih je upisao pet i na taj način se "pridružio" Nemanji Milunoviću koji je prethodne nedelje bio u timu kola.

Pored Borjana, idealan tim čine Risa (Molde), Mari (Arsenal), Kačaraba (Liberec) i Monreal (Sosijedad) što se tiče defanzivaca. Zatim vezni igrači Pici (Benfika), Pepe (Arsenal), Volf Ejkrem (Molde) i Hauge (Milan), kao i napadači Galeno (Braga) i Sima (Slavija Prag).

- Svaka čast i mojim momcima, samo treba da nastavimo ovako. Nezgodna je bila grupa, ostavili smo srce na terenu, sakupili 10 bodova pa idemo u Liberec da probamo da dobijemo što veći koeficijent - rekao je Borjan posle meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SPORT

    4. decembar 2020 | 12:33

    Remi je odgovarao Hofenhajmu i Zvezdi,odgledao sam svih 90 min i stekao utisak da ni jedni i drugi nisu imali pravu nameru da postignu gol.

  • Febo

    4. decembar 2020 | 14:35

    Ne placite grobari,i mustafa ce sutra da bude u timu kola

  • Oldtajmer

    4. decembar 2020 | 14:58

    To je sve što Zvezda danas i ima od tima. Ne govorim ovo što mrzim Zvezdu nego kao stari ljubitelj fudbala koji sa žaljenjem pamti mnogo velikih igraća i Zvezde i Partizana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA