≫ 

Trener Čuke pred Partizan: Takve ekipe nemaju mnogo milosti ako im to dozvolite

Crno-beli sa Banovog brda u subotu gostuju crno-belima iz Humske

  • 1
Dušan Đorđević Foto: FK Čukarički

"Kvalitetne ekipe kao što je Partizan nemaju mnogo milosti ako im dozvolite situacije koje mogu da pretvore u šansu ili gol. Opet, sa druge strane imamo i mi kvalitete i to izuzetne i nadam se da ćemo pružiti žestok otpor", izjavio je trener Čukaričkog Dušan Đorđević.

On je uoči gostovanja u Humskoj u 17. kolu Superlige za klupski sajt istakao da očekuje veći otpor svog tima nego u finišu prošle sezone, kada je Partizan ubedljivo pobedio 4:1.

- Imamo iskustva upravo iz te utakmice, u ekipi imamo igrače koji su mnogo puta nastupali u duelima protiv Partizana ili Crvene zvezde. Cilj je da pokažemo da posedujemo ozbiljan kvalitet i organizaciju u igru, voleo bih da utakmica bude zanimljiva za gledanje i žestoka u svakom pogledu - rekao je Đorđević.

Oba tima su u formi i Đorđević veruje da postoje svi preduslovi da publika ispred malih ekrana uživa u sjajnom meču.

- Ako ne računamo Kup, u kojem nismo izgubili, ali smo eliminisani, malerozno je spominjati pred Partizan našu seriju. Svakako smo se stabilizovali, na nekim utakmicama gde smo odigrali nerešeno zaista smo bili bliži pobedama od protivnika, ali ne smemo na tome da stanemo. Svaki dan pričam sa igračima da mora još bolje. Daleko od toga da mi pretimo Partizanu, ali kao ekipa rastemo i imamo još prostora da napredujemo. Siguran sam i ja u to, ali i igrači sa kojima radim - naglasio je Đorđević.

Utakmica između Partizana i Čukaričkog igra se u subotu od 16 sati.

Video: Čukarički preko Tedića smanjio prednost Partizana na 4:1

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    4. decembar 2020 | 15:02

    Имате шансе као и Ниш, Воша, Н.П...на жалост, против нас паркирали зглобни аутобус испред гола, прешли нису центар и отеше бод...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA