Koronom zaraženo više igrača, TSC tražio odlaganje meča s Javorom: I Partizan možda u problemu

Loše vesti iz Bačke Topole

  • 6
FK TSC - FCSB, Kvalifikacije, Senta, utakmica, fudbal, LIga Evrope

Foto: FK TSC/Dejan Milić

Utakmica 17. kola Superlige Srbije između Javora i TSC-a iz Bačke Topole biće odigrana u promennjenom terminu na zahtev Vojvođana.

U timu iz Bačke Topole je više igrača zaraženo korona virusom, zbog čega je TSC poslao zahtev da se meč, umesto u nedelju od 14 časova odigra u novom terminu.

 

O ovome su izvestili Ivanjičani putem svog naloga na društvenim mrežama, uz želju da se Topolci što pre oporave od infekcije COVID-19.

Ovo potencijalno može da znači i probleme za Partizan koji je pre pet dana u 16. kolu igrao baš protiv TSC-a.

Crno-beli su tada pobedili sa 4:0 kao gosti na stadionu u Senti. Što se tiče međusobnih susreta Javora i TSC-a, Topolci su nešto uspešniji u protekle dve godine.

Imaju tri pobede, jedan poraz i jedan remi u okršajima sa Ivanjičanima, a u prošlom meču su ih porazili sa čak 6:1, krajem maja ove godine.

Video: Asano dokrajčio TSC, pogledajte gol Japanca u Senti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Argos

    4. decembar 2020 | 16:54

    A zasto je Partizan u problemu jel igrao Evropsku utakmicu,aj nemojte da lazete i forsirate lazi nego sto im fale trojica napadaca pa pokusavate da odlazete utakmicu,ako to uradite onda je celo prvenstvo namesteno kad mogu mali klubovi da igraju bez 5/6 igraca moze i ta glodarija,bas me interesuje hoce li odloziti nemaju oni nikakav problem oni imaju problem sto ne mogu vise ko u Toletovo vreme da namestaju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA