≫ 

Nastavlja se haos u Vojvodini: Odložena Skupština kluba, Lalatović moli ljude da se "dozovu pameti"

Pomerena je za šest dana

  • 4
Fk Vojvodina Novi Sad Foto: Nikola Tomić

Fudbalski klub Vojvodina je obavestio sportsku javnost da je redovna sednica Skupštine kluba, koja je bila zakazana za petak četvrti decembar odložena za deseti.

Kako navode iz Novog Sada, zvaničan poziv za prisustvo sednici nije dostavljen svim članovima najvišeg klupskog tela, pa skupštinsko zasedanje nije ni upriličeno.

Inače, u petak je Vojvodina mogla da dobije novu upravu kluba u kom već neko vreme postoje sukobi.

"Srbijagas" kao najveći sponzor će se verovatno povući iz kluba, a deo članova Upravnog odbora prema pisanju "021" nije svakako ni planirao da se pojavi u petak - sve i da je uslova za Skupštinu bilo.

O problemima sa kojima se Voša bori govorio je i trener ekipe Nenad Lalatović koji je javno pričao o tome kako njegovim igračima nisu isplaćeni bonusi za osvajanje Kupa Srbije.

Takođe, igrači prethodno nisu dobili i nekoliko plata, a navijači iz grupe "Firma" teraju Dušana Bajatovića, prvog čoveka Srbijagasa.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

Pažnju na deo ovih problema Lalatović je skrenuo i na konferenciji pred utakmicu sa Mačvom u Superligi.

- Neka sedne gradonačelnik (Miloš) Vučević sa našom upravom kluba na čelu sa gospodinom Bajatovićem i neka reše problem za minut. Nemojte da se više brukamo. Ako oni ne mogu da reše problem, onda molim javno, zbog sto porodica koje nisu primile platu dva meseca, čoveka koji nažalost mora i ovo da rešava, Aleksandra Vučića da ih on okrene. Samo jedan njegov poziv će biti dovoljan da se dozovu pameti - rekao je Lalatović u petak.

Video: Lalatović: Molim predsednika Vučića da nam pomogne...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA