≫ 

Evo gde i kad možete da gledate derbi Superlige između Partizana i Čukaričkog

Biće ovo duel dva tima koja se bore za Evropu

  • 0
FK Partizan - FK Proleter

Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana i Čukaričkog odigraće u subotui derbi meč 17. kola Superlige Srbije!

Utakmica u Humskoj, koja je ujedno i duel drugoplasirane i četvrtoplasirane ekipe, na programu je od 16 časova i prenosiće je TV Arena Sport!

Partizan se nalazi u usponu forme i dobo je poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima, dok su Brđani poslednji put poraženi sredinom oktobra u SL - ali su nedavno ispali u Kupu.

Crno-beli iz Humske imaju kadrovskih problema u napadu s obzirom na to da su, posle Bajbeka i Markoviča, nedavno ostali i bez Holendera koji ima koronu.

- Takva nam je situacija, problematično nam je to što su nam trojica napadača povređena, to je jedini problem. Ali mi smo Partizan, imamo veliki fond igrača, moramo naći zamenu za njih. Imamo sad i Holandera koji ne može, Marković je bio na terapijama, Bajbek se konačno priključio treninzima. Tu smo, dakle, malo u problemu, ali ko god da ne igra, nije problem za nas, imamo rešenje. Videćemo ko će biti tu, imamo Štulića, Asana, videćemo - rekao je Aleksandar Stanojević i dodao:

- Videćemo na treningu još kako će biti. Štulić možda nije još spreman za ove teške utakmice, mora da pokaže da može da nosi napad Partizana. Bio je dobar protiv Proletera. Videćemo, nismo još odlučili.

>>> Konačno je Partizan počeo da niže pobede u Superligi, a danas (16.00) će imati ozbiljan test forme jer mu u goste stiže Čukarički. Kvota na keca je 1,50, dupla šansa X2 je 2,55, a 3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Čukarički.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA