≫ 

Zbog čega je trener Voždovca ljut? "Tužan sam što sam prisustvovao ovome, nismo videli mnogo sporta"

Damjanović istakao da je meč u Kruševcu trebalo da bude fudbalska predstava

  • 5
Jovan Damjanović Printskrin: Youtube/Superliga Srbija

Fudbaleri Voždovca poraženi su u petak veče u Kruševcu od Napretka rezultatom 3:1, a treneru gostujućeg tima Jovanu Damjanoviću očigledno je nešto zasmetalo tokom ovog meča 17. kola Superlige Srbije!

Barem se takav utisak stiče posle izjava koje je dao na konferenciji, a koje je preneo zvaničan sajt kluba.

- Želeo bih da čestitam Napretku na pobedi, stručni štab i igrači pošteno rade svoj posao. Razočaran sam jer je ovo trebalo da bude fudbalska predstava, a na kraju nismo videli mnogo sporta - rekao je Damjanović i dodao:

- Čestitao bih svojim momcima, na herojskoj borbi i neodustajanju do poslednjeg minuta. Tužan sam što sam danas morao da prisustvujem svemu ovome, ali to ne umanjuje pobedu protivnika.

Voždovac je, inače, poveo na početku meča posle sjajne akcije i gola Pantovića, ali je domaćin izjednačio preko Marinkovića do poluvremena. Zatim je Melunović u 81. postigao gol iz penala, zatim još jedan u 93. za konačnih 3:1.

Zmajevi su ostali na 7. mestu sa 27 osvojenih bodova i u sledećem kolu dočekuju Partizan, dok je Napredak sakupio 16 bodova i dalje je u opasnoj zoni.

>>> Lajpcig će ove sezone verovatno biti najozbiljniji Bajernov konkurent za titulu, a može li da ga ugrozi mogli bismo da vidimo večeras od 18.30 kada Lajpcig gostuje u Minhenu. Kvota na keca je 1,50, dvojka je čak 6,00, dok je kvota na opkladu GG3+ 1,58. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - RB Lajpcig.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    5. decembar 2020 | 11:29

    Zasto to isto nisi rekao posle onakve kradje Zvezde? pokradose vas a ti ni da pisnes!? Sad sistis, kasno druze...

  • janko

    5. decembar 2020 | 09:31

    Cista pobeda Napretka!Ovaj nabedjeni trener,izbusio je Kokovica prosle godine,uzima sve treninge i bukvalno kopira Iliju Stolicu,uvek prica o sudjenju kada ne pobedi.Alibi samo alibi....

  • 🌶

    5. decembar 2020 | 09:01

    Ljut je zato što izgubio, sigurno nije paprika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA