≫ 

Drinčić nabacio, Mrkajić pogodio glavom za novu pobedu Voše

Mačva nije mogla do iznenađenja u Novom Sadu...

  • 3

Fudbaleri Vojvodine okončali su trijumfom nad Mačvom od 1:0 burnu nedelju koja je za njima, a u kojoj je trener Nenad Lalatović nekoliko puta tražio od rukovodstva da im se isplate zarade.

Da li će novac stići na "Karađorđe" videćemo u danima koji slede, Vojvodina će posle ovog kola sigurno biti bar na trećem mestu posle minimalne pobede nad jednom od najslabijih ekipa u Superligi.

Pogodak odluke postigao je Momčilo Mrkajić u 32. minutu posle centaršuta Nikole Drinčića iz kornera.

Mačva je pokušala u drugom poluvremenu da se vrati u utakmicu i izjednači, ali osim opasnog šuta Mijailovića posle kojeg je lopta zakačila prečku u 66. minutu nisu imali bolje prilike.

Vojvodina je kontrolisala dešavanja i na kraju rutinski stigla do 11. pobede u šampionatu, dok Šapčani imaju čak 12 poraza i veliki su kandidati za ispadanje iz Superlige.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    5. decembar 2020 | 16:27

    Drincicu od heroja,do igraca koji suti na ocigledna namestanja sa Tralalatovicem od Cuke, Radnickog do Vose (stare fufice)

  • Маркезз

    5. decembar 2020 | 15:55

    Вошаа кидааааа

  • Х

    5. decembar 2020 | 17:04

    Žao mi je što će jedan od većih Srpskih klubova biti ugašen ponovo,Filijale zvezde i partizana se gase redom,Mačva ima problema,Ofka već ugašena,Vojvodini otkazao glavni sponzor,Bogdanović je u pravu kad kaže da su Partizan i Zvezda zlo srpskog fudbala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA