≫ 

Stanojević iskren posle Čuke: Trebalo je da ostane 0:0, srećan sam zbog Štulića

Njegov kolega sa klupe Čukaričkog Dušan Đorđević mu je čestitao na iskrenosti

  • 7
FK PARTIZAN vs FK ČUKARIČKI Beograd

Foto: MN Press

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegov tim nije zaslužio da pobedi ekipu Čukaričkog u meču 17. kola Superlige Srbije.

Stanojević je bio iskren, jer su crno-beli tokom većeg dela meča bili veoma neubedljivi i ako se izuzme nekoliko prilika Makija Banjaka iz prekida, drugo poluvreme je ponudilo još manje od igre Partizana.

Ipak, crno-beli su na svom stadionu uspeli da trijumfuju golom Nikole Štulića, koji je u 86. minutu pogodio mrežu na asistenciju Sejdube Sume.

- Da je bilo 0:0, možda je i trebalo da bude tako... Međutim, eto dali smo gol. Teško je nama bilo u drugom poluvremenu uz vetar kao što je njima bilo teško u prvom. Šta da kažem, prezadovoljan sam. Imali smo određenih problema. Drago mi je da je Štulić dao gol i nagovestio nešto. Možda nismo zaslužili da pobedimo, ali mislim da smo dobro igrali i pokazali karakter i ipak pobedili - rekao je Stanojević za Arenu sport posle utakmice.

Partizan se sa ova tri boda vratio na drugo mesto Superlige sa 38 bodova, šest manje od prvoplasirane Crvene zvezde koja ima i meč manje. Vojvodina je treća sa 36 bodova posle pobede nad Mačvom 1:0, dok je Čukarički četvrti sa 29.

Video: Stulić doneo Partizanu pobedu protiv Čukaričkog golom u 86. minutu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    5. decembar 2020 | 18:55

    Trener kome Suma sedi na klupi zasluzuje otkaz i oduzimanje licence. Ovo je cisto sabotiranje i guranje Ramadanijevih pulena u prvih 11: Jojic, Miljkovic, Markovic, Obradovic..

  • QW

    5. decembar 2020 | 18:47

    Ako je ko razumeo šta je ovaj čovek rekao svaka mu čast. Prvo kaže nismo zaslužili da pobedimo, a onda zadovoljan sam, dobro smo igrali?! Imam utisak da treneri u Srbiji prespavaju utakmicu.

  • 32 zagorska

    5. decembar 2020 | 19:00

    Izborniće svaka ćast.Mislim da ostejemo u prvih 100 u Europi.Blago nama sa tobom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA