≫ 

Navijački huk ponovo u Premijer ligi, konačno: Tribine živnule, sve je (skoro) kao pre

Oni zbog kojih se igra fudbal su se vratili, meč Vest Hem - Mančester junajted prvi sa publikom, doduše ograničenim brojem, posle devet meseci

  • 0
FK Vest hem - FK Mancester junajted, FC West Ham United, Manchester United

Foto: Tanjug/AP

Konačno, tribine stadiona u Premijer ligi Engleske su "žive" posle devet meseci, opet su navijači tamo gde su, do kovid pandemije, bili svakog vikenda - koliko su samo nedostajali igračima.

Istina, i dalje to nije onaj moćan i prodoran huk na koji su svi navikli, tek 2.000 navijača je dozvoljeno po stadionu, nedge i 1.500, a prvi meč kojem su ljubitelji fudbala prisustvovali posle dugo vremena je onaj u Londonu između Vest Hema i Mančester junajteda.

Isti broj ljudi biće dozvoljen i nedaleko odatle, na "Stamford Bridžu", ge će Čelsi dočekati Lids.

Navijači su, naravno, morali da se pridržavaju striktnih kovid protokola izvan stadiona, i na samim tribinama, gde su bili raspoređeni na bezbednoj udaljenosti, ali ni to nije moglo da im pokvari veliki dan povratka na omiljeno mesto.

Opet se čuje huk, aplauzi, uzdasi posle promašene šanse, sve je (skoro) isto kao pre...

Naravno, treba biti oprezan i ovog puta, borba sa virusom još nije završena, ali slike koje dolaze iz Londona ohrabruju i najavljuju da ćemo takve prizore uskoro gledati po čitavoj Evropi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA