≫ 

Junajted mora da gubi da bi pobedio, sad je kandidat za titulu: Oleove rezerve "okrenule" Vest Hem

Gosti, posle 0:1 u prvom poluvremenu, dali tri gola u nastavku

  • 0
fudbaleri mančester junajteda Foto: Tanjug/Ap

Junajted ne zna drugačije da pobedi, mora prvo da primi gol, pa da okrene situaciju u svoju korist. Peti put ove sezone po tom scenariju tim Ole Gunara Solskjera je morao da ide, i opet je epilog bio povoljan po "Đavole" - pobeda u Londonu nad Vest Hemom od 3:1, u prvoj utakmici Premijer lige koja je odigrana pred publikom posle devet meseci.

Ovo je bio trenutak koji je najavio preokret u Londonu, sjajna kacija koja je krenula od golmana Hendersona (lopta je moguće i napustila okvire igrališta - VAR proveravao), asistent je bio taj neizbežni Bruno Fernandeš, a strelac efektnog gola, zaista prave majstorije, bio je Pol Pogba, za 1:1.

Pogledajte sjajan potez Francuza.

Inače, Fernandeš je ušao sa klupe u poluvremenu, kao i strelac trećeg gola Markus Rašford, ap je pošteno reći da je Ole pogodio sa izmenama koje su, vidimo, direktno uticale na preokret Junajteda.

Gol za domaći tim, u 38. minutu, postigao je Sušek, i to je bio period daleko bolje igre Vest Hema i vrlo loše Junajteda, ali se sve promenilo u nastavku - Mančester je dominirao.

Tri minuta od gola Pogbe upisao se i Grinvud, za 2:1, već tada je bilo jasno da su gosti u onom prepoznatljivom super raspoloženju i nadahnuću, kao da ih ništa ne može zaustaviti, što se pokazalo kao tačno, a Rašford je mirnom egzekucijom u situaciji "jedan na jedan" stavio tačku na veleobrt.

Junajted je mic po mic došao u grupu vodećih timova na tabeli posle četvrte uzastopne pobede, nadva boda je od vodećih Totenhema i Liverpula, u egalu je sa Čelsijem i nema dileme da smo dobili još jednog jakog kandidata za titulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA