Voleo sam Maradonu, to što su uradili Mesiju je nepošteno: Bivši predsednik Barse plaća Leovu kaznu

Bivši predsednik Barselone Đoan Gaspar ponudio je da plati kaznu izrečenu Lionelu Mesiju zbog odavanja pošte Dijegu Armandu Maradoni

  • 6
lionel mesi Foto: Tanjug/Ap

Mesi je posle četvrtog gola Barselone u meču protiv Osasune (4:0) podigao svoj dres i otkrio ispod dres Njuels Old Bojsa sa brojem deset, iz sezone kada je tamo igrao Maradona.

To je bilo protivno pravilima španskog fudbalskog saveza i Mesiju je izrečena kazna od 600 evra, uprkos činjenici da je cela Evropa, ali i čitav fudbalski svet odavao poštu Maradoni na različite načine.

- Ne isključujem mogućnost da pošaljem 600 evra Fudbalskom savezu Španije (RFEF) i kažem im da plaćam kaznu koju su izrekli Mesiju zbog dresa. Objasniću i zašto, zbog ogromne ljubavi koju sam gajio prema Dijego Armandu Maradoni i poštovanju koje imam prema Leu Mesiju. To nije pošteno - objasnio je Gaspar, a preneli su španski mediji.

Da podsetimo, Maradona je preminuo u sredu 25. novembra od posledica srčanog udara, samo dve nedelje nakon što je preživeo tešku operaciju tokom koje mu je otklonjen hematom u glavi.

Jedan od najvećih fudbalera koji je ikada zakoračio na "zeleni tepih" je imao 60 godina, a njegova smrt je bila šok za većinu ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu.

Video: Smrt fudbalskog Boga potresa svet: Umro Dijego Armando Maradona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • montenegringo

    5. decembar 2020 | 20:39

    Nema messi 600€

  • Argos

    5. decembar 2020 | 20:55

    Zbog svega ovoga mrzim ovog malog sugavca sto umislja da moze da bude ispred kluba a u stvari treba da bude zahfalan sto ga Barsa uzela kad je bio mlad jel niko nije verovao u njega zato sto je mali kepec,karakter nula Ronaldo je veci od njega trenutno a sto se tice zauvek,Maradona bez premca najveci ikada fudbalski bog igrao sa zarom rodjen za fudbal i vodju

  • Ja bre

    6. decembar 2020 | 08:31

    Ma odobriće mu u ratama da isplati.Šta će čovek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA