Skorupski spasao Bolonju bruke: Mihin tim nemoćan za Hakimija i Inter

Fudbaleri Intera pobedili su Bolonju u meču desetog kola italijanske Serije A sa 3:1 na svom terenu u Milanu

  • 0
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

"Neroazuri" su bili bolji "od A do Š" i zaista nisu davali mnogo šanse timu Siniše Mihajlovića, u kom da nije bilo golmana Lukaša Skorupskog, poraz bi verovatno bio i ubedljiviji.

Mimo golova, Skorupski je skinuo dve idealne prilike Romelu Lukakuu, odbranio je i zicer Aleksisu Sančezu.

Ašraf Hakimi je u Interu pokazao pravu klasu i dokazao je da ga se Real olako odrekao i upravo on je bio strelac dva gola milanskog kluba.

Inter je poveo u 16. minutu golom Lukakua. Ivan Perišić ga je pronašao u petercu, Lukaku se isprva spetljao i promašio loptu.

Ubrzo se ispravio, šutirao iz okreta i pogodio malu mrežu gola Skorupskog za 1:0. Na 2:0 povisio je Hakimi u 45. minutu.

Dobio je duboku loptu iz pozadine, prihvatio je na oko 16 metara i iz dva kontakta šutirao nisko i po zemlji za mirnu pauzu pred drugo poluvreme.

Inter je nastavio da napada i posle pauze, ali je Bolonja uspela da uzvrati i dobije nadu da može makar do remija.

Sorijano je uglavnom predvodio napade Mihajlovićevog tima, ali je Emanuel Vinjato bio taj koji će postići pogodak u 67. minutu.

Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Sorijano mu je dodao loptu s peterca u pokušaju da šutira, Vinjato je na drugoj stativi bio sam i zakucao je loptu pod prečku za 2:1.

Inter je samo tri minuta kasnije ugasio nadu igrača Bolonje. Hakimi je u solo akciji povukao loptu sa desne strane ka sredini, odakle je šutirao i postavio konačan rezultat.

Inter je od tog trenutka postao pasivniji u napadu, Vinjato i Sorijano su probali da promene ponešto, ali izuzev jednog dobrog šuta Emanuela u završnici, Samir Handanović nije imao mnogo razloga da brine za pobedu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Bravura Sume i gol Štulića za pobedu Partizana protiv Čukaričkog u 86. minutu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA