≫ 

Joveljić strelac u Ligi Evrope: Bivši igrač Zvezde spakovao gol holandskom velikanu

Dobra forma igrača austrijskog tima

  • 0

Foto: Printscreen Streamja

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dejan Joveljić postigao je gol za Volfsberger protiv Fejenorda u Ligi Evrope.

Igrač koji nije uspeo da potvrdi svoj kvalitet u Ajntrahtu i Anderlehtu gde nije dobio ni bogzna koliko prilika, izgleda da u Volfsbergeru uspeva da se snađe.

 

Ovo mu je treći gol u poslednje dve nedelje i četiri meča na kojima je bio akter. Protiv Fejenorda je Joveljić samo bio na pravom mestu u pravo vreme i nije imao težak zadatak.

Mataus Taferner mu je asistirao u 31. minutu, a Joveljić je sa druge stative glavom samo overio pogodak za 1:0. Tim rezultatom se otišlo na poluvreme, a pre odlaska na pauzu Joveljić je dobio i žuti karton.

Inače, Volfsberger i Fejenord su u direktnoj borbi za drugo mesto, s tim što holandskom velikanu samo pobeda "igra" zbog toga što je pred meč imao pet bodova, dva manje od Volfsbergera.

Prvoplasirani u istoj grupi je Dinamo iz Zagreba i to mesto hrvatskom predstavniku niko nije mogao da ugrozi, dok je poslednji, četvrti sa samo tri boda moskovski CSKA.

Video: Nema greške: Boaći sa pet metara za vođstvo Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA