Ova cena bi za Nejmara u normalnim okolnostima bila smešna: PSŽ odredio cifru ispod koje ga ne pušta

Pari Sen Žermen namerava da zadrži u ekipi Nejmar Žuniora i Kilijana Embapea što bi moglo da bude veoma težak zadatak

  • 0
FC Liverpool - PSG's Neymar, FK Liverpul - PSŽ Nejmar Foto: Tanjug/AP

S obzirom na to da je već mesecima unazad kriza zbog korona virusa pokosila finansije brojnih velikih klubova, 100 miliona evra koliko bi prema pisanju francuskog "L'Ekipa" minimalno tražio PSŽ, svejedno je mnogo za većinu klubova.

"Sveci" navodno ne nameravaju da puste Nejmara, sve i da ne uspeju da sa njim dogovore novi ugovor. Za tako nešto imaju još vremena jer mu postojeći ističe 2022. godine.

Međutim, ukoliko ne uspeju, onda će predstojeće leto biti verovatno poslednja prilika da ga prodaju za veliki novac.

Barselona ne bi mogla da plati 100 miliona, Real Madrid je svoju pažnju usmerio na Kilijana Embapea, a pitanje je da li bi neki od engleskih velikana tražio Brazilca.

Barselona je bila zainteresovana za Nejmara, ali pošto je grdno omanula sa pojačanjima za koja je davala 100+ miliona (Kutinjo, Dembele, Grizman), a sada je još i u finansijskim problemima, 100 miliona je za nju previše.

S druge strane, PSŽ se nada da će obnoviti ugovor kako bi Nejmar bio igrač Parižana i tokom Mundijala u Kataru 2022. godine. Da podsetimo, Nejmar je došao u PSŽ na leto 2017. godine za rekordan transfer od 222 miliona evra.

U istom prelaznom roku je stigao i Embape, s tim što je Francuz još tada plaćen čak 180 miliona i u prethodne tri godine je konstantno napredovao kao fudbaler.

Video: Razbio se Krstović, komičan trenutak fudbalera Zvezde s aerodroma: Uh, kako sam se prosuo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA