≫ 

Šefildova muka je pregolema, jedan bod iz 12 utakmica, nije za njih Premijer liga...

Sautempton je poslednji u nizu timova koji je upisao "sigurne" bodove protiv najslabijeg tima lige

  • 1
FK Sautempton - FK Šefild Foto: Tanjug/AP

Ne ide, pa onda opet - ne ide. Tako, iz kola u kolo, izgleda sezona Šefild Junajteda, mučna premijerligaška, u kojoj tim iz južnog Jorkšira ima tek jedan bod iz 12 utakmica!

Novi poraz, 11. po redu, ekipa sa "Bramal Lejna" pretrpela je u Sautemptonu rezultatom 3:0.

Strelci za "Svece" sna "Sent Merizu" bili su Če Adams, Stjuart Armstrong i Nejtan Redmond, za više nego autoritativnu "trojku" i proboj Sautemptona do trećeg mesta, na bod od Liverpula i Totenhema, koji imaju meč manje.

Nije bilo mnogo neizvesnosti u pogledu konačnog ishoda, Šefild jednostavno nema kapacitet da bije bitke u elitnom rangu, nema kvalitet, te je ovakav epilog bio potpuno očekivan.

Ne može se ekipi Krisa Vajldera prigovoriti na borbenosti i htenju, ali nedostaje im mnogo toga da bi bili konkurentni u najjačoj konkurnciji.

Prvi gol Sautemptona, u režiji Adamsa, možda je i najbolje pokazao svu poroznost odbrane Šefilda, statičnost, smušenost i lošu komunikaciju. Niko nije reagvao od defanzivaca gostiju dok je lopta padala, ali jeste Adams, koji je podmetnuo nogu i doveo domaći tim do prednosti.

Nastavak je doneo rasterećeniju igru "Svetaca", i njima je bilo jasno da su nnajvažniji posao ka pobedi odradili postizanjem prvog gola, svesni da gosti nemaju arsenal da ih ugroze.

Armstrong i Redmond su do kraja potvrdilidominaciju domaćeg tima i golovima zaokružili prijatno popodne za svoje navijače kraj "malih ekrana".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA