Dmitrović i Eibar otkinuli bod Sosijedadu na gostovanju, Silva i drugovi ipak na vrhu Primere

Sosijedad je pred početak 11. kola bio na drugoj poziciji sa bodom manje od Atletika

  • 1
Rusija Srbija, UEFA Nations League Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Eibara, za koje brani srpski reprezentativac Marko Dmitrović, uspeli su da izvuku bod u 13. kolu Primere na gostovanju sjajnom Real Sosijedadu (1:1) koji se ipak domogao prvog mesta na tabeli španskog prvenstva, ali sada ima isti broj bodova kao Atletiko Madrid.

Sosijedad je pred početak 11. kola bio na drugoj poziciji sa bodom manje od Atletika, ali su "jorgandžije" poražene u madridskom derbiju od Reala te su otvorile put Davidu Silvi i drugovima da se nađu na vrhu tabele u slučaju osvajanja i jednog boda zbog bolje gol razlike.

Ipak, Sosijedad se nadao pobedi protiv Eibara, sve je i išlo po planu pošto je Barenečea Muguruza zatresao mrežu Dmitrovića za vođstvo domaćina.

Sve je mirisalo na još jednu pobedu Sosijedada i prekid serije od dva remija u domaćem prvenstvu, ali je Serđi Enrih pokvario pozitivan ishod za Sosijedad golom u 65. minutu i poravnanjem koje je ostalo na snazi sve do kraja utakmice.

Situacija koja se može takođe izdvojiti desila se devet minuta pre poslednjeg zvižduka kada je Igor Zubeldija doneo još jedno vođstvo Sosijedadu, ali je posle VAR-a odluka promenjena i meč je završen podelom bodova.

Video: Mesi unezveren u kolima dok su ga navijači okružili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    13. decembar 2020 | 16:11

    Kakav Sosijedad,nece skoro dobiti utakmicu.U Sredu od Barse dobijaju 5 komada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA