≫ 

Nikoliću pukla petarda od Krasnodara, najgori poraz Lokomotive od raspada SSSR!

Kako se proveo Marko Nikolić, tako se proveo i štoper njegove ekipe Slobodan Rajković koji je već u prvom poluvremenu bio opterećen žutim kartonom, a njegova odbrana je zaista uradila veoma slab posao

  • 15
marko nikolić Foto: MN Press

Lokomotiva iz Moskve, koju sa klupe predvodi srpski trener Marko Nikolić, ubedljivo je poražena u 18. kolu ruskog šampionata na gostovanju Krasnodaru sa 5:0. Ekipi iz glavnog grada je u ovom susretu pošlo nizbrdo sve što je moglo poći, što je rezultovalo najgorim porazom od raspada SSSR-a.

Nadala se Lokomotiva da možda može da dođe do pobede kako bi se vratila u vrh tabele, na pozicije koje vode u Evropu, ali Krasnodar joj je već u prvih 10 minuta objasnio u kom pravcu će da ide ovaj susret.

Klaeson je otvorio goleadu posle samo pet minuta igre, da bi remi Kabela udvostručio prednost nekoliko minuta kasnije. Sve bi bilo drugačije samo da su igrači iz Moskve bili malo pažljiviji u završnici prvog poluvremena.

U 42. minutu gol im je poništen zbog faula Ramireza, a onda je Mirančuk tri minuta kasnije promašio jedanaesterac. Sve je to uticalo na igrače Lokomotive koji nisu uspeli da makar prepolove zaostatak, a onda je došla nova kazna u 75. minutu kada je Berg zatresao mrežu.

Isti igrač je bio strelac i u 85. minutu, a između dva njegova gola jednom se upisao i Sulejmanov. Loša predstava po Moskovljane, a sjajna za Krasnodar.

Kako se proveo Marko Nikolić, tako se proveo i štoper njegove ekipe Slobodan Rajković koji je već u prvom poluvremenu bio opterećen žutim kartonom, a njegova odbrana je zaista uradila veoma slab posao.

Video: Marković rešio pitanje pobednika: Akcija crno-belih i uspavana odbrana Voždovca za konačnih 2:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA