≫ 

Partizan posle šest meseci pustio u prodaju karte za jednu utakmicu u Humskoj

Prihod od prodatih ulaznica biće usmeren za pomoć malom Dejanu Radojičiću

  • 5
takuma asano Foto: MN Press

Fudbalski klub Partizan pozvao je svoje navijače na kupovinu virtuelne ulaznice za meč 19. kola Superlige protiv Mladosti iz Lučana, a sav prihod od kupljenih karata ići će za pomoć malom Dejanu Radojčiću.

- Usled pandemije Covid-19 od aprila 2020. godine prisustvo publike na stadionima širom Srbije nije moguće. Kako bi FK Partizan sa svojim navijačima nastavio tradiciju donacija i humanitarne pomoći onima kojima je to potrebno, pozivamo vas da kupite svoju virtuelnu ulaznicu za meč FK Partizan - FK Mladost Lučani i tako pomognemo malom Dejanu Radojčiću koji živi bez oba roditelja sa ozbiljnim zdravstvenim problemima - stoji u saopštenju kluba iz Humske.

Crno-beli su prethodni put prodavali ulaznice za svoj meč u junu na polufinalnom okršaju u okviru Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

Kako se navodi, sve što je potrebno je da na sajtu www.ticketline.rs kupite svoju onlajn virtuelnu ulaznicu po sledećim cenama: Tribine: Jug, istok, zapad - 200 dinara i Lože: Istok, zapad - 400 dinara.

- Odštampajte svoju PDF ulaznicu i postavite je na svoj otvoren Instagram profil uz #virtuelnekartafkpartizan. Ako ne možemo fizički da budemo zajedno, ujedinjeni možemo sve! - navode iz FK Partizan.

Meč između Partizana i Mladost iz Lučana igra se u sredu od 14 sati na stadionu u Humskoj.

Video: Istorijiski trenutak na Marakani: Prva konferencija koja je direktno prenošena na semaforu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA