Nejmarov otac nezadovoljan: Moj sin nije zaštićen, zašto sudije ne prekinu sve kod prvog faula?

Brazilski fudbaler će se vratiti na teren tek za tri nedelje

  • 5
Neymar, Nejmar Foto: Tanjug/AP

Poslednji vikend doneo je novu povredu Nejmara. Iako je izgledalo da je reč o dužem odsustvu, naročito zbog načina na koji je Brazilac napustio teren na nosilima, on će ipak biti van terena svega tri sedmice i vratiće se za meč francuskog Superkupa, PSŽ igrati protiv Marselja sredinom januara.

Međutim, to nije zaustavilo njegovog oca da iznese tvrdnju da njegov sin ne uživa dobar ugled kod francuskih sudija, koje je pozvao da ga dodatno zaštite.

- Zašto sve ne zaustavite kod prvog prekršaja? Što morate da čekate sedmi, osmi, deveti da biste nešto uradili? - vidno je izrevoltiran bio Nejmarov otac.

On dodaje da sudije vrlo često ne preduzimaju nikakve mere kako bi zaštitile igrače, poput njegovog sina, od povrede.

- Mislim da ne rade ništa kako treba. Videli ste da uopšte nisu reagovali kod nekoliko faulova, koji su bili prilično agresivni - zaključuje Nejmarov otac.

Tijago Mendes je na kraju dobio crveni karton zbog starta nad Nejmarom, nakon asistencije VAR sistema. Međutim, PSŽ svakako ne može biti zadovoljan činjenicom da jedan od glavnih igrača neće biti na raspolaganju u derbiju protiv Lila koji je na programu za oko deset dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    15. decembar 2020 | 14:19

    Tvoj sin se valjao po Rusiji celo prvenstvo. Ogadio je navijacima Brazil i Brazilski fudbal tako da od 90 posto faulova na njemu on iscenira. I treba ga jos jace polivati po nogama a ne ko tetka da igra. Pa nije on balerina vec fudbaler. A fudbal je muski sport

  • montenegringo

    15. decembar 2020 | 15:50

    Ide sestrin rodjendan, Nova godina pa karneval a nema pravo na bolovanje.

  • Sale

    15. decembar 2020 | 16:57

    Tvoj sin ima padavicu kako koji igrač stane ili prođe mimo njega on padne ,bilo bi lepo da počne dobivati žute i crvene za glumu jer većeg idiota u fudbalu nema .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA