≫ 

Banetov VBA uzeo bod Sitiju, Gvardiola "napao" 4. sudiju! Čelsi poveo, pa izgubio u 95. minutu!

Građani ispsutili prednost protiv davljenika, Plavci pali na gostovanju Vulverhemptonu

  • 1
Pep Gvardiola Printskrin: Streamja

Iako su vodili na teškom gostovanju Vulverhemptonu od početka drugog poluvremena, fudbaleri Čelsija doživeli su poraz u 13. kolu Premijer lige - 2:1 (0:0)!

I to posle gola u 95. minutu kada su svi pomislili da Plavci imaju poslednji napad na meču. Međutim, izgubili su loptu, na semaforu je ostalo još 30 sekundi, a Pedro Neto je to kaznio na idealan način posle kontranapada za velika tri boda Vukova.

Žiru je prethodno doveo Čelsi u vođstvo u 49. minutu, da bi Podense izjednačio u 66. posla "lomljenja kičme" odbrani Plavaca i sjajnog gola.

Činilo se da će Vukovi do drugog gola doći i nešto ranije, jer su u 83. minutu dobili penal, ali je sudija poništio svoju odluku posle intervencije iz VAR sobe.

Vulvsi su na ovaj način prekinuli niz od dva uzastopna poraza bez primljenog gola, dok je Čelsi sada vezao drugi uzasopni poraz posle onog od Evertona u prošlom kolu.

Plavci su ostali na tri boda zaostatka u odnosu na vodeće Totenhem i Liverpul (25), dok je Vulverhemptom došao do svog 20. u sezoni.

Mančester Siti u kasnijem terminu nije uspeo da pobedi VBA na domaćem terenu, iako su u jednom trenutku vodili - 1:1 (1:1)!

Strelac gola za Građane bio je Ilkaj Gindogan u 30. minutu, da bi Dijas u 43. postigao autogol i tako doneo veliki bod četi Slavena Bilića.

Srpski fudbaler Branislav Ivanović presedeo je na klupi celi meč koji je obeležio i napad Pepa Gvardiole na 4. sudiju. Besan je bio Španac zbog nekih odluka, te u jednoim trenutku nije dozvolio da pomoćnik pokaže nadoknadu vremena.

Siti se sada probio na 6. mesto sa 20 bodova, ali ga deli sa još četiri tima. VBA je, s druge strane, i dalje u zoni ispadanja sa sedam bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    16. decembar 2020 | 09:39

    Jel podense albanac,siptar? Sto slavi gol sa onim gestom dvoglavog orla?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA