Junajted može da odahne: Kavani se brzo oporavio, na terenu možda već večeras

Dobre vesti za Olea Gunara Solskjera

  • 0
Edinson Cavani, Edinson Kavani Foto: Tanjug/AP

Nakon prilično lošeg starta sezone u Premijer ligi, Mančester junajted je pronašao dobar ritam, pa za poraz ne zna još od 1. novembra i meča protiv Arsenala, uprkos činjenici da se na meču protiv Vest Hema povredio Edinson Kavani, koji je ujedno bio i junak pobede Đavola protiv Sauthemptona.

Urugvajac je propustio susrete sa Lajpcigom u Ligi šapiona i Mančester sitijem u Premijeršipu. Tim Olea Gunara Solskjera je u odlučujućem duelu najjačeg evropskog takmičenja izgubio, dok je sa Građanima odigrao remi bez pogodaka.

Na svu sreću, Kavani se vrlo brzo oporavio, pa će biti u konkurenciji za večerašnji okršaj protiv Šefild junajteda na "Bramal Lejnu", koji će zatvoriti 13. kolo Premijer lige. Pitanje je samo da li će Norvežanin rizikovati i staviti Urugvajca u vatru već protiv "fenjeraša", koji je do sada sakupio samo jedan bod i to u duelu sa isto tako lošim Fulamom.

- Edinson se već oporavio, što je sjajna vest. Danas ćemo odlučiti da li ćemo rizikovati sa njim. Ne mogu vam reći da li će već večeras biti u timu - tajanstven je bio Ole Gunar Solskjer.

I sa njim, a i bez njega, Đavoli bi morali da dođu do pobede protiv najslabijeg tima u ligi, te da se tako eventualno popenju na peto ili šesto mesto na tabeli, u zavisnosti od gol-razlike.

Video: Luda je za Junajtedom, dres nosi i u krevetu: Ona je najatraktivija navijačica iz Norveške

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA