Štindl ostaje veran Menhengladbahu: Posle pet godina, produžio ugovor na još dve

Kapiten ostaje na starom mestu

  • 0
Virus Outbreak Germany Soccer Bundesliga Foto: Tanjug/AP

Sasvim solidne rezultate pruža Borusija iz Menhengladbaha ove sezone. Klub je do sada upisao samo dva poraza u Bundesligi, a u Ligi šampiona je obezbedio nastup u nokaut fazi gde će igrati protiv Mančester sitija.

A na Građane će pojuriti sa veoma iskusnom „glavom“, pošto je Lars Štindl, kapiten ovog tima produžio ugovor na još dve godine. Njemu je ugovor isticao na kraju tekuće sezone, ali se odlučio da se obaveže na vernost nemačkom klubu još dve godine. Da sve bude zanimljivije, Lars se nalazi u Borusiji Menhengladbah još od 2015. godine, pa je pravi starosedelac.

Od tada je odigrao čak 190 utakmica za crno-belu Borusiju, a postigao je 61 gol. Za njegovo vreme u Borusiji dva puta je doživeo teže povrede koje su ga odvajale od terena na određeni period. Međutim, ni one ga nisu poremetile u sjajnim igrama.

U prilog tome ide i podatak da je ove sezone postigao devet golova i upisao još šest asistencija. Može se reći da je Borusija napravila pravu stvar ostavivši ga u timu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA