≫ 

Totalni pakao: Liverpul sa 7:0 režirao debakl Milivojeviću i Palasu!

Jasno je da se kapiten Palasa i srpski reprezentativac Luka Milivojević nije dobro proveo, a proveo je svih 90 minuta na terenu. Utakmica sigurno namenjena da ode brzo u zaborav

  • 2
Wolverhampton Crystal Palace Luka Milivojević crveni karton Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Kristal Palasa doživeli su potpunu katastrofu od Liverpula u 14. kolu Premijer lige pošto su u debaklu na svom terenu poraženi sa 7:0!

Aktuelni šampion je poveo već nakon nešto više od dva minuta igre - Mane se odlično snašao na desnoj strani šesnaesterca, prosledio loptu do Minamina koji se u okolini bele tačke odlično snašao i iz drugog dodira poslao loptu u donji levi ćošak. To je prvi pogodak Japanca u dresu Redsa.

Preveliki pritisak jurenja zaostatka protiv Liverpula nije bio podnošljiv za domaćina koji se sve više otvara, sve više grešio, a onda je stigao i pogodak asistenta kod vodećeg gola, Sadija Manea, koji je u 35. minutu povisio na 2:0.

Do poluvremena je već bilo 3:0 koja su gotovo izvesno stavila tačku na i, a strelac je bio Firmino.

Sve je i u nastavku išlo na vodenicu gostiju iz Liverpula koji je nastavio da rešeta. Prvo preko Hendersona u 52. minutu došli su povećanja već ogromne prednosti, a Firmino je u 68. minutu još jednom upisao svoje ime u listu strelaca za 5:0.

Taman kada su svi pomislili da je to u stvari to, Mo Salah, koji je u igru ušao tek na nešto više od pola sata do kraja meča, za samo tri minuta je postigao dva pogotka i tako kompletirao totalni debakl domaće ekipe.

Jasno je da se kapiten Palasa i srpski reprezentativac Luka Milivojević nije dobro proveo, a proveo je svih 90 minuta na terenu. Utakmica sigurno namenjena da ode brzo u zaborav.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Kakva propuštena šansa: Fudbaleri Rada zamalo izjednačili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    19. decembar 2020 | 15:31

    Zar i u Engleskoj sklanjalice? Smešna utakmica i zadovoljni i jedni i drugi. Liverpul sa tri boda a Kristal Palas sa debelim kontom u ovoj eri pandemije i bez publike. Sramota!!!

  • Namestaljka

    19. decembar 2020 | 16:58

    Sklanjalica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA