≫ 

Sumrak Srba u Čempionšipu: Poraz Pauna, Iviću već pišu otkaz iako je bio najbolji trener u novembru

Reding poražen 3:1, Votford 2:0 i sve su dalje od vrha tabele

  • 11
Vladimir Ivić

Foto: MNPress

Ekipe srpskih trenera Veljka Paunovića i Vladimira Ivića, Reding i Votford, pretendenti na visok plasman, prerpeli su poraze u 20. kolu engleske druge lige, Čempionšipu.

Paunovićev Reding je poražen vrlo ubedljivo od Brentforda 3:1, već na poluvremenu je bilo 3:0, dok je Ivićev Votford izgubio od Hadersilfda, takođe u gostima, 2:0.

Reding je sada, posle drugog uzastopnog poraza, ispao iz prvih šest ekipa na tabeli, dok je Votford trenutno peti, ali to nikako ne zadovoljava ambicije vlasnika kluba, porodice Poco.

Engleski mediji pišu da se Iviću čak sprema i otkaz, samo četiri meseca od kada je doveden u klub.

Njemu je odmah po dolasku stavljeno do znanja da je povratak u Premijer ligu jedini cilj Votforda, ali kako ekipa beleži promenljive rezultate, tačnije nije u samom vrhu, razmišlja se o smeni srpskog trenera, piše engleski Telegraf.

Ivić je, podsetimo, letos potpisao jednogodišnji ugovor sa Votrfordom i tako postao 12. menažer u 8 godina koliko ovim klubom rukovodi familija Poco.

Ivića bi čak otkaza mogla da košta i odluka da za meč sa Hadersfildom izostavi iz tima najboljeg napadača, iskusnog Troja Dinija, sa kojim je došao u sukob. Srpski trener je posle meča, na pitanje da pojasni status Dinija, rekao da ovaj nije ulazio jer je "odigrao previše utakmica u poslednje vreme", a potom je dodao da je razlog zapravo nedisciplina igrača.

Na pitanje novinara kakva je budućnost Dinija u klubu, Srbin je kratko rekao: "Ne znam, videćemo".

Podsećamo, Ivić je u nedavno proglašen za menadžera meseca, bio je najbolji u novembru, ali pitanje je da li će ga i to priznanje spasiti najgoreg scenarija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    19. decembar 2020 | 22:12

    E majku mu pa kako otkaz za Selektora?! HahahhaA kad ce otkaz onom u Lokomotivi?

  • Trtoguz

    19. decembar 2020 | 22:34

    Jel su to ona dva trenera koja ste dizali u nebesa čitavu godinu??

  • 6+4+3=2

    19. decembar 2020 | 22:06

    druga liga a neki bi hteli da oni vode reprezentaciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA