≫ 

ZVANIČNO: Votford uručio otkaz Vladimiru Iviću!

Srbin je završio sa engleskim klubom posle samo četiri meseca

  • 20
Vladimir Ivić Foto: MN Press

Engleski Votford i srpski trener Vladimir Ivić završili su saradnju u danu kada je ekipa poražena od Hadersfilda 2:0, što je bila "kap koja je prelila čašu" nezadovoljstva urpave kluba rezultatima tima od početka sezone.

Ovakav scenario najavili su engleski mediji brzo posle meča, a u toku večeri oglasio se i klub kratkim saopštenjem u kojem se "zahvalio Iviću na saradnji".

Sa Ivićem će iz kluba otići i njegovi saradnici koje je doveo letos, kada je potpisao jednogodišnji ugovor.

Posle 20 kola u Čempionšipu Votford ima učinak 9-7-4, peti je na tabeli, ali već zaostaje devet bodova od lidera Noriča, što je svakako ključni razlog otkaza, jer je cilj kluba povratak u elitni rang.

Moguće je da je jedan od razloga raskida saradnje i loš odnos srpskog trenera sa pojedinim igračima, konkretno sa kapitenom Trojem Dinijem, koga je "zbog nediscipline", izostavio za meč protiv Hadersfilda.

I drugi srpski trener u Čempionšipu Veljko Paunović u subotu je pretrpeo poraz, njegov Reding je skliznuo na šesto mesto, ali zasad je njegov status u klubu daleko stabilniji nego što je dosad bio Ivićev.

Zanimljivo je da je Ivić u novembru proglašen za "trenera meseca" u Čempionšipu od strane lige.

Video: Slobodan Kovač i dalje je ogorčen zbog nepravednog otkaza u Peruđi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA