≫ 

Ovako velike kvote ima SAMO Mozzart: PSŽ 2,35, Benfika 1,50, Inter 1,35…

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente

  • 1
FK PSŽ Foto: AP/Tanjug

Nova nedelja – nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje! Ovog puta na čak četiri para koja se igraju u nedelju bukmejkeri garantuju da će u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, Mozzart je omogućio i uplatu pozivom asistenta kao dodatnu pogodnost za sve igrače.

INTER – SPECIJA (NEDELJA, 15.00), KEC 1,35

Inter ne nanizao osam mečeva bez poraza u Seriji A, a u poslednjih pet kola ima samo pobede, i došao je samo na bod razlike u odnosu na vodeći Milan. Specija, koja pet kola nema pobedu, svakako nije tim koji bi trebalo da zaustavi tim Antonija Kontea u ovoj situaciji. Kec je „viđen“.

DIŽON – MONAKO (NEDELJA, 15.00), DVOJKA 1,65

Ako je neko idealan rival da Monako prekine seriju od tri poraza, to je Dižon, tim koji je poslednji na tabeli, i posle 15 kola ima samo jednu pobedu i tek devet bodova. Kneževi bi morali da iskoriste ovu šansu kako bi počeli misiju povratka u vrh tabele.

ŽIL VISENTE – BENFIKA (NEDELJA, 18.30), DVOJKA 1,50

Biće ovo još jedna duga borba između Benfike i Porta za titulu u Portugalu, a ove sezone izgleda da i Sporting ima snage da se u nju uključi, s obzirom na to da je trenutno na prvom mestu. Sve to znači da Benfika jednostavno ne sme da prosipa bodove u „malim“ utakmicama, a večeras gostuje Žil Visenteu, koji joj je baš rival po meri – u poslednjih 12 okršaja pobedila ga je 11 puta, od toga prethodnih šest puta bez primljenog gola. Sve vam je jasno, a dvojka je u Mozzartu najveća na svetu.

Kylian Mbappe , Kilijan Embape Foto: Tanjug/AP

LIL – PSŽ (NEDELJA, 21.00), DVOJKA 2.35

Lil je iskoristio dva kiksa PSŽ-a u poslednjih pet kola, i smenio ga na prvom mestu. Parižani nisu navikli da nekome gledaju u leđa i večeras će imati ogroman motiv da pobede Lil na njegovom terenu i vrate se tamo gde im je, po svemu, i mesto. Sama činjenica da je Lil prvi pojačala je kvotu na dvojku, a Mozzart ju je dodatno podigao, i ona je u ovoj kladionici najveća na svetu.

Vreme je za fudbalsku nedelju, uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan V.

    20. decembar 2020 | 13:33

    Mocart ima jedne od najnizih kvota od svih kladionica u Srbiji.Ima on dobre akcije,ali realno ima ubedljivo najnize kvote.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA