≫ 

Milan dovodi napadača koji je dao 6 golova iz 8 udaraca u Seriji A, na meti je i Hrvat

Zvezdin rival u LE ima nameru da ove zime kupuje u Speciji

  • 1
Mbala Nzola Printskrin: Youtube/Chico7 Prod.

Nije tajna da će čelnici Milana u zimskom prelaznom roku pokušati da dovedu jednog (možda i dvojicu) napadača kako bi na proleće izdržali trku za Skudetno i za mečeve u Ligi Evrope, gde im je prva prepreka Crvena zvezda!

"Tutosport" je u subotu javio da bi Luka Jović mogao da bude adekvatna zamena za Zlatana Ibrahimovića koji ima problema sa povredama, dok je u nedelju u javnost isplivalo novo ime.

U pitanju je napadač Specije Mbala Nzola koji je ove sezone iz osam šuteva ka gol pritvnika postigao čak šest golova! A zanimljivo je da će novu priliku imati u nedelju popodne baš u Milanu gde njegov tim gostuje Interu.

Takođe, Milan je navodno "bacio ok" i na defanzivca Specije, 22-godišnjeg Hrvata Martina Erlića, koji je ponikao u Dinamu i koji je igrao za Sasuolo pre nego što je 2019. potpisao za sadašnji klub.

>>> Milan je malo posustao i odmah se istopila prednost, Inter mu je prišao na bod, što znači da Rosoneri danas (15.00) moraju da pobede kako bi sačuvali prvo mesto. A gostuju Sasuolu, koji nije nimalo naivan, pa je kvota na dvojku 2,05, dok je kec 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo – Milan.

U nastavku pogledajte i golove i najzanimljivije poteze Mbale Nzole, napadača kog Milan želi da dovede u januaru:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    21. decembar 2020 | 00:51

    Sto se Luke tice moze samo da ga angazuje njegov maticni klub ostali su ne zainteresovani. To je ista ona prica kao boaci u celzi za 13 milki 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA