≫ 

Mihajlović podelio bodove sa bivšim klubom, Sinišin golman kiksom gurnuo Bolonju u remi sa Torinom

Situaciju po Mihinu četu spasao je Roberto Sorijano 12 minuta pre kraja susreta kada je na asistenciju Vinjata doneo poravnanje i ujedno konačnih 1:1 na severu Italije

  • 0
Siniša Mihajlović Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bolonje, koji su sa klupe predvođeni Sinišom Mihajlovićem, remizirali su u 13. kolu Serije A na gostovanju Torinu 1:1, a meč je obeležila nesmotrena reakcija golmana gostujućeg tima Da Koste koja je direktno uticala kod vođstva "bikova".

Bolonja je bila ravnopravna u prvom poluvremenu, sva četiri pokušaja su išla u okvir gola, ali mreže su mirovale sve do 69. minuta i prekida koji je uzrokovao vođstvo Torina.

Lopta je ubačena sa leve strane od strane Verdija, niko nije uspeo da reaguje u šesnaestercu pošto je imala veliki luk, ali je zatekla golmana Da Kostu koji je nespretno reagovao, pokušao da se odbrani od nje i pri toj reakciji je sproveo u svoju mrežu.

Situaciju po Mihinu četu spasao je Roberto Sorijano 12 minuta pre kraja susreta kada je na asistenciju Vinjata doneo poravnanje i ujedno konačnih 1:1 na severu Italije. DA nije bilo nesmotrene reakcije čuvara mreže, utakmica bi verovatno otišla u drugom pravcu, jer je Bolonja imala više izglednih šansi i pre primljenog gola, a posle izjednačenja je i više pretila.

Mihajlović je tako odneo samo bod sa stadiona Torina kojeg je nekada predvodio sa klupe, što je sada već niz od četiri utakmice bez pobede u italijanskom šampionatu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Kakva propuštena šansa: Fudbaleri Rada zamalo izjednačili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA