≫ 

Joveljićev finiš godine iz snova: Bivši napadač Zvezde srušio šampiona golom i asistencijom

Volfsberger slavio protiv Red Bul Salcburga u gostima uz veliki doprinos našeg igrača

  • 2
Dejan Joveljić Foto: Tanjug/AP

Srpski napadač Dejan Joveljić je na najbolji način, da bolje nije moglo, stavio tačku na vrlo uspešnu godinu sa Volfsbergerom - pobedom na terenu šampiona Austrije Salcburga.

Gosti su slavili 3:2 uz gol i asistenciju nekadašne velike nade Crvene zvezde, i bivšeg napadača crveno-belih, koji polako, ali sigurno, dolazi do punog izražaja u ovom austrijskom klubu.

Svih pet golova u Salcburgu postignuta su u drugom poluvremenu.

Joveljić je najpre u 51. minutu asistirao Šerceru, a minut kasnije se i sam upisao u strelce, za velikih 2:0 protiv lidera šampionata.

Međutim, Red Bul je potvrdio reputaciju najboljeg tima Austrije već godinama, uspeo je da izejdnači vrlo brzo, u ekspresnom roku, preko Beriše (64) i Dake, te uvede meč u uzbudljv finiš.

Delovalo je da domaći imaju snage za potpuni preokret, na kraju krajeva uspeli su da nadoknade solidan minus, ali je onda usledio novi šok za njih - treći gol gostiju, za trijumf, u režiji Pereca u 79. minutu.

Red Bul je uprkos porazu ostao na prvoj poziciji, doduše uz bod više i meč više od Šturma, dok Volfsberger leži na šesto mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA