Zvezda se pohvalila "bonusom" koji daje rezultate

Razlog više da navijači crveno-belih budu ponosni

  • 5
Dejan Stanković, Veljko Nikolić Foto: Marko Jovanović

FK Crvena zvezda pohvalio se na svom zvaničnom sajtu činjenicom da je u upravo okončanoj sezoni u svom sastavu imao sedmoricu fudbalera mlađih od 21 godine koji su odigrali bar jednu utakmicu za taj klub.

To je, smatraju na "Marakani", vrlo značajan podatak "kada se uzme u obzir koliko je veliki uspeh ostvario tim Dejana Stankovića u svim takmičenjima u kojima je nastupao".

- Veljko Nikolić, Njegoš Petrović, Željko Gavrić, Strahinja Eraković, Andrija Radulović, Nikola Krstović i najmlađi među njima Marko Lazetić ispunili su srca svakog zvezdaša. Mladi, talentovani, reprezentativci, igrači koji potezom mogu da reše svaki meč pokazali su da Zvezda ima "bonus" za ponos. Zvezdina deca su budućnost našeg kluba, a verujemo da su navijačima puna srca kada ih gledaju, za sada preko malih ekrana, s obzirom na to da iz utakmice u utakmicu gledamo sjajne poteze naših bisera - navodi se u opširnom tekstu na sajtu crveno-belih.

Kao najsvetliji primer crveno-beli ističu nedavnu utakmicu sa Radom u Superligi kada je Dejan Stanković pružio šansu svim „bonus“ igračima koje ima u sastavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari

    20. decembar 2020 | 20:16

    STA RADE? SAMO SE HVALE!!!

  • Cc

    20. decembar 2020 | 17:18

    Pa to je samo.ove sezone zasto tako nije bilo i ranijih godina

  • RDJ

    21. decembar 2020 | 00:25

    I mjesto da ih zadrže par godina da dobiju jos na cijeni oni ih odma prodaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA