≫ 

Pavlović konačno debitovao za Monako, srpski štoper proveo pet minuta na terenu u pobedi nad Dižonom

Monako je jedini pogodak postigao u 15. minutu kada je Ben Jeder asistirao Folandu

  • 15
Strahinja Pavlović Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Monaka slavili su na gostovanju Dižonu minimalcem u 16. kolu francuskog šampionata, a najbitnija činjenica je da je srpski reprezentativac Strahinja Pavlović konačno ostvario prve minute u dresu "kneževa" pošto je ušao u završnici susreta.

Monako je jedini pogodak postigao u 15. minutu kada je napadač asistirao napadaču - Ben Jeder je dodao loptu Kevinu Folandu koji je matirao golmana Dižona i ispostaviće se, doneo pobedu svom timu.

Iako se možda očekivalo da Pavlović nastupi i u prvoj postavi zbog odsustva Disasija, trener Niko Kovač se odlučio za iskusnijeg Maripana. Ipak, Strahinja ulazi u prvom minutu nadoknade umesto veznjaka Enrikea kako bi pojačao odbranbeni bedem do kraja utakmice, te je zadatak uspešno obavljen jer u narednih četiri minuta Monako se odbranio i uzeo sva tri boda.

Video: drugi gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • šumadinac

    20. decembar 2020 | 18:01

    Stižu bonusi za ova 4 minuta 😮

  • Hogar

    20. decembar 2020 | 19:17

    Kad je Hrvat trener tu Srbi ne igraju. Jovetić je i manje igrao, a naši treneri i igrači se druže sa Albancima, Hrvatima i svim ostalim našim "prijateljima". I mi loši oni dobri.

  • Pista

    20. decembar 2020 | 17:49

    A jel pipnuo loptu za tih 4 min.koliko je proveo na terenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA